Új megoldások az erőforrás-hatékony padlófűtési rendszerhez

Két új, öntapadós szegecselt panel bevezetésével még egyszerűbbé vált az energiahatékony Schlüter-BEKOTEC-THERM padlófűtési rendszer telepítése.

 

Az új BEKOTEC-EN-FK-PS szegecselt esztrichpanel öntapadós alja kiküszöböli a csemperagasztó alkalmazását a szerelvény alatt. Ez nemcsak a legkönnyebb BEKOTEC-változat beépítéséhez szükséges anyagokat takarítja meg, hanem tovább csökkenti az építési időt is – ez a rendszer egyik fő előnye, amely a hagyományos rendszerekhez képest akár hat héttel kevesebb beépítési időt igényel.

 

A BEKOTEC-EN-F-PS szegecselt esztrichlemez megfelelő, teherbíró aljzaton való használatra készült, és 14 vagy 16 milliméter átmérőjű, hozzá illeszkedő BEKOTEC-THERM fűtőcsövek befogadására alkalmas.

 

Ezek az új megoldások lehetővé teszik az energiahatékony padlófűtési rendszerek gyors és egyszerű telepítését megfelelő aljzatokra, például meglévő padlóburkolatokra. Az öntapadós panelek kényelmes alternatívát kínálnak a hagyományos módszerekkel szemben, különösen a felújítási és restaurálási projektek esetében. Ráadásul mindkét panel hozzájárul a kerámia hőkomfortpadló erőforrás-hatékony általános koncepciójához, akár 70%-os fogyasztás utáni újrahasznosított tartalommal.

A Schlüter Systems termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!