A tetőcserepek és a térkövek találkozása

A Terrán és az SW Térkő együttműködésre lépnek

 

A harmonikus ház elemei összhangban vannak egymással és a környezettel is. Bár az építőanyagok elsősorban funkcionális termékek, a látható részek esztétikai jelentősége említésre méltó. A tetőcserép és a térkő alapvetően meghatározza egy épület hangulatát, és a megfelelő kombinációk egészen új értelmet adhatnak a stílusnak. A Terrán és az SW Square Stone együttműködése megnyitja az utat a kellemes otthon kialakításához.

 

Otthonunk a teljesség, a harmónia jegyében alakítható ki. Fontos része egy összefüggő és egyedi város- és utcaképnek, de mindenekelőtt olyasmi, amire mi magunk is elégedetten tekinthetünk nap mint nap. A tökéletes összkép akkor jön létre, ha minden összefügg. Akár új házat építünk, akár felújítunk, az általunk választott tetőcserepek és térkövek évtizedekig, sőt egy életen át életünk részei lesznek. 

 

A Terrán és az SW Térkő számára mindig is fontos volt a rugalmasság, portfóliójukkal a legújabb trendekre reagálnak anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőség vagy a megjelenés terén. 

 

Inspirálódjon, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csempe- és kőkombinációt, és éljen ezzel az egyedülálló lehetőséggel!

A Terrán termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!