A Stanley két új késsel bővíti portfólióját

A STANLEY két új taggal bővítette a márka innovatív vágási megoldásokat tartalmazó portfólióját. A kéziszerszámok piacán világszerte vezető szerepet betöltő STANLEY legújabb kollekciója egy sokoldalú, 10 pengés tárolóval ellátott használati kést (STHT10479) és egy Control-Grip használati kést (STHT10432) tartalmaz. Ezek a kések ideálisak a legkülönbözőbb építőanyagok nagy igénybevételű vágásához, a gipszkartontól és a zsindelytől a padlóburkolatokig és a csomagolásig.

 

Az új használati késcsalád a legújabb innováció, amely a márka megbízható szerszámainak gazdag örökségéhez csatlakozik. A STANLEY legújabb kínálata borotvaéles teljesítményt, munkahelyi tartósságot, kényelmes használatot és egyszerű pengeváltást biztosít.

 

Az egyes modellek további jellemzői és előnyei a következők:

 

STANLEY CONTROL-GRIP VISSZAHÚZHATÓ HASZNÁLATI KÉS (STHT10432):

 

Optimalizált forma és méret a precíz alkalmazásokhoz. Süllyesztett pengés csúszka és kétlépcsős pengekiválasztási folyamat a biztonságos pengeváltás érdekében. Eltolt kés orr a pengecsere egyszerű vezetéséhez. Kényelmes övcsipesz a hordozhatóság érdekében és kötélhurok a nyakpánt rögzítéséhez.

 

STANLEY® HASZNÁLATI KÉS 10 PENGÉS TÁROLÓVAL (STHT10479):

Csúszásmentes, kétanyagú markolat. Eltolt késorr a pengeváltás könnyű vezetéséhez. Ívelt kialakítás a kihívást jelentő vágásokhoz. Integrált 10 pengés tároló a markolatban.

 

„A STANLEY az 1900-as évek eleje óta jól ismert vezető szerepet tölt be a használati kések kategóriájában. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a megbízhatóságukról ismert szerszámok örökségét hozhattuk létre” – mondta Michelle Knapp, a STANLEY Tools termékmenedzsere. „A STANLEY használati kések új termékcsaládja minden vásárló számára kínál valamit, amely a munkától függetlenül precíz vágásokat biztosít” – tette hozzá Knapp.