A tökéletes fürdőszoba kialakítása

Egy hely, ami kiválóan alkalmas pihenésre és felfrissülésre egyaránt

Képzelje el, hogy a napot egy frissítő zuhanyozással kezdi, miközben a természetes fény és a friss levegő elárasztja a fürdőszobát. Egy tetőablakkal valóra válthatja ezt a kívánságot. 

 

Kezdje jól a napot 

A fürdőszobára sokáig csak funkcionális szempontból gondoltak. Mi azonban ezen szeretnénk változtatni. Készen áll arra, hogy beengedje a természetes fényt és a friss levegőt, és teljesen megváltoztassa fürdőszobája megjelenését és hangulatát?

Hiányzik a fürdőszobából a természetes fény, és egy sötét barlangra emlékeztet? Eleged van abból, hogy minden zuhanyzáskor a redőnyökkel babrál? Időbe és erőfeszítésbe kerülhet megtalálni a megfelelő egyensúlyt a természetes fény és a magánélet között. A Velux termékek egyszerű megoldást kínálnak: Szereljen be tetőablakokat a fürdőszobába, és élvezze a természetes fényt egész nap! 

 

Minél több tetőablakot telepít, annál több napfényt kap!

Standard Plus tetőablak

A VELUX GLU 0061 tetőablakok fő előnyei az energiatakarékos technológia, a kiváló szigetelés és a hosszú élettartam. A poliuretán bevonatú felület könnyen tisztítható és karbantartásmentes. Az ablak új, ergonomikusan kialakított felső fogantyúval is rendelkezik. Magas térdfalakhoz a modell alsó fogantyúval is rendelhető felár nélkül.

 

Elektromos lapos tetőtéri ablak

Engedje be a napfényt és a friss levegőt a fürdőszobába az elektromosan működtethető VELUX lapos tetőtéri ablakkal, miközben biztosítja a ház energiahatékonyságát és fenntartja a komfortérzetet. A 2 rétegű hőszigetelő üvegezés kellemes beltéri hőmérsékletet biztosít, a távirányítású szellőztetés pedig lehetővé teszi, hogy mindig friss levegőt élvezhessen. Ne aggódjon, ha esik az eső, az esőérzékelő automatikusan bezárja az ablakot.

 

Napenergiával működő motor

A VELUX KSX 100 napelemes motor kiváló minőségű és megfizethető megoldás a kézi működtetésű billenő tetőablakok automatizálásához. Bármilyen karbantartásmentes tömörfa ablakra felszerelhető. Tartozik hozzá egy távirányító, amellyel az ablak nyitása és zárása beállítható.

 

Reluxa

A nedvességálló anyagokból készült VELUX reluxa könnyen tisztítható. Kiváló választás fürdőszobákba és minden más, páralecsapódásra hajlamos helyiségbe. Tökéletes mindazok számára, akik klasszikus megoldást keresnek a fürdőszoba árnyékolására és a magánélet védelmére.

 

Fénycsatorna

A VELUX fénycsatorna beengedi a napfényt a fürdőszobába. A fénycsatorna segítségével akár 6 nm2-es helyiséget is megvilágíthat. A beépített LED-fénynek köszönhetően pedig esti világításra is használhatja!

 

Biztosítsa a jobb szellőzést!

Cserélje le régi fürdőszobai tetőablakát új VELUX tetőablakokra, és biztosítsa fürdőszobája jó és egészséges szellőzését!

 

Engedje be a napot és a friss levegőt, és szabaduljon meg a nedvességtől!

A felújítás során a tetőtéri fürdőszobát is fontolóra veheti. A természetes fény és a friss levegő közelsége garantáltan páratlan élményt nyújt.

 

Burkolja fürdőszobáját természetes fénybe!

Készítsen tetőtéri fürdőszobát, és használja ki a természetes fényt a VELUX tetőablakokkal! Ebben az esetben a napfényben fürdő fürdőszoba nem jelenti azt, hogy bárki beláthat az ablakon keresztül.

A Velux termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!