Az új Sikaflex Pro3, a tartós tömítő

A Sika Purform poliuretán technológiáján alapuló Sikaflex PRO-3 Purform készen áll a jövő kihívásaira. A Sikaflex PRO-3 Purform technológia kiemelkedő mechanikai tulajdonságokkal, jó tapadással, kiváló időjárásállósággal és nagyfokú vegyszerállósággal rendelkezik, és nagy teljesítményű és tartós fugaszerű tömítések létrehozására használható padlókban és mélyépítési szerkezetekben. A Sikaflex PRO-3 Purform-t a műszaki tulajdonságok megfelelően fejlesztették ki, hogy kiváló eredményeket érjen el a megmunkálhatóság, a teljesítmény és a tartósság tekintetében.

 

  1. Purform poliuretán technológia

A Sika Purform technológia a poliuretán kedvező tulajdonságaira épít, és lehetővé teszi mérnökeink számára, hogy új, nagy teljesítményű Sikaflex termékeket fejlesszenek ki rendkívül alacsony szabad monomer diizocianát-tartalommal.

A Sikaflex PRO-3 Purform egy új generációs, korszerű fugázó tömítőanyag padlókhoz és mélyépítési szerkezetekhez. A Purform technológia előnyei és hatékonysága garantálja a legjobb eredményeket.

A Sikaflex PRO-3 Purform gyors kikeményedési idejével és megnövelt tartósságával, valamint színeződés-mentességével, az aljzatok széles skálájával való kompatibilitásával és nagyon alacsony monomerdiizocianát-tartalmával nyűgöz le.

 

  1. Az alkalmazás

A Sikaflex PRO-3 Purform a legjobb választás a teljesítmény, minőség és tartósság tekintetében. A Sikaflex PRO-3 Purform alkalmas vízszintes fugák tömítésére parkolókban, szennyvíztisztító telepeken, raktárakban, gyártási és feldolgozási területeken, valamint alacsony károsanyag-kibocsátása miatt tiszta helyiségek padlójának tömítésére.

A Sikaflex PRO-3 Purform-mal tömített fugák nemcsak kiegyenlítik a mozgást, hanem időjárásállóak, mechanikusan rugalmasak és ellenállnak a vegyi anyagoknak.

 

  1. Feldolgozási tulajdonságok

A Sikaflex PRO-3 Purform kiváló feldolgozási tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Könnyű és hatékony a felhordása, és nem igényel nagy erőkifejtést
  • Nem folyik, a tömítőanyag a helyén marad a felhordás során
  • Rövid a felhordási idő, azaz kevesebb a rendetlenség és nincs utána takarítás
  • Nem ragadós felület, könnyen simítható, vonzó felületi megjelenést biztosít
  • Alacsony szag és alacsony VOC-kibocsátás, ezért biztonságos és beltéri használatra alkalmas

A Sika termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!