Barabás Kerti Szalon

A kerti szalonok kiépítésében több kellemes és hasznos lehetőség is lakozhat, mint azt elsőre gondolnánk. Tökéletes helyként szolgálhat családi összejövetelekre vagy akár egy fontosabb megbeszélésre, de akár az ünnepi pillanatoknak is egy plusz varázst tud nyújtani. Ezért is nem csak családoknak ajánljuk, hanem akár vállalkozóknak vagy éttermeknek is, hiszen egészen különleges élményt tud nyújtani, továbbá egyediségének és minőségének köszönhetően könnyen bérbe is adható akár csak egy-egy alkalomra is.  Ezeknek a kerti szalonoknak a legjobb építő eleme és egyben alapja a Barabás Téglakő. A kerti szalonok igazi természetközeli élményt nyújthatnak számunkra, amit a beépített kandallónak köszönhetően egészen kora tavasztól késő őszig ki is élvezhetünk. A berendezések, bútorok és egyéb elemek úgy lettek tervezve, hogy az időjárási viszontagságoknak is a lehető legjobban ellenálljanak, így nem kell attól tartanunk, hogy hamar cserélni kellene a kerti szalonunk elemeit. Tisztírásuk is könnyen kivitelezhető. Kialakításukban már a munkálatok legelejétől a végéig segédkeznek, hiszen olyan mérnöki fejlesztés eredménye, amely egyedülálló műszaki megoldásokat tartalmaz így mindenképpen szükséges, hogy a kiépítési munkálatokat szakemberek végezzék el.

 

Kert

 

A kertünk nagyságát és adottságait egészen sokféleképpen kihasználhatjuk, de mégis talán az egyik legjobb, ha úgy alakítjuk ki, hogy az a kikapcsolódásaink egyik törzshelye legyen, ahol bármikor kényelembe tudjuk helyezni magunkat, elzárva a zajos világtól és várostól. A friss levegő és a nyugtató környezet a mindennapjainkat is jobbá teszik főleg, ha így egy kimondottan luxus környezetben történhet meg ez a kikapcsolódás.

 

Barabás téglakő

 

A kerti szalonok téglakövei precizitással, odafigyeléssel és teljes szakértelemmel készülnek. Elkészítésük során figyelembe veszik az esztétikusságot és azt, hogy a luxus és a kényelem mellett igaz harmónia és béke járja át már a tégláknak köszönhetően is az egész légkört.

 

Grill

 

Az úgynevezett konyhai rész teljes mértékben felszerelt, található benne mosogató és hűtő, meleg vízellátó rendszer, valamint több munkagrill állomás is ezen felül pedig a munkalapok is gránitból készülnek. Akár minden találkozónak tökéletes helyszínt biztosíthat. A közös grillezések, sütögetések és étkezések mindig összehozzák a családokat és a baráti társaságokat, így a kerti szalonok minden esetben tökéletes közösségi térként funkcionálnak akár legyen szó hűvösebb vagy nyári meleg időjárásról.