Csúcsteljesítményű Gorillaglue ragasztók

Ebben a cikkben folytatjuk a Gorillaglue termékcsalád egy-egy ragasztója bemutatását.

 

Gorilla Super Glue

Kemény, gyorsan szilárduló és ütésálló.

Nagy gyors szilárdulási ideje miatt a Gorilla Super Glue a legkülönfélébb háztartási projektek ragasztója. A tartós, pillanatok alatt végzett javításokhoz kifejlesztett átlátszó ragasztó 10-45 másodperc alatt szárad meg. A szuperragasztót fokozott ütésállósággal alakították ki, hogy elbírja az ütődéseket és a leeséseket. A Gorilla Super Glue nagy teljesítményű cianoakrilát formulája mellett egy dugulásgátló kupakot adtak hozzá, amelynek belsejében egy fémtüske biztosítja a légmentes lezárást a maximális újrafelhasználhatóság érdekében.

 

Gorilla Super Glue Gel

A Gorilla Super Glue Gel egy könnyen használható, sűrűbb és szabályozottabb formula, amely kiválóan alkalmas több felületre és függőleges alkalmazásokhoz. Az átlátszó ragasztó 10-45 másodperc alatt szárad meg, és a hosszan tartó, pillanatok alatt elvégezhető javításokhoz lett kifejlesztve. Ez a szuperragasztó gél speciálisan úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon a leejtéseknek és ütéseknek.

 

Gorilla Super Glue Brush & Nozzle

A Gorilla Super Glue Brush & Nozzle precíziós fúvókával és finom sörtéjű ecsettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy ellenőrizze a szuperragasztó felvitelét, így tökéletes bármilyen projekthez. A Gorilla Super Glue a hosszan tartó, pillanatok alatt végzett javításokhoz kifejlesztett, 10-45 másodperc alatt száradó, fokozott ütésállóságot biztosító összetételű Gorilla Super Glue.

 

Gorilla Tape

Sima, érdes és egyenetlen felületeken is megtapad.

Fekete, fehér és ezüst színben kapható.

A Gorilla Tape Black extra erős, dupla vastagságú és hihetetlenül strapabíró. Akár durva, sima vagy egyenetlen felületeket kell ragasztania, ez az extra tapadású ragasztószalag. Beltéren és kültéren egyaránt használhatja a Gorilla Tape-et, ahol csak akarja. A strapabíró, minden időjárási körülménynek ellenáll, a dupla vastag ragasztó pedig erős marad, bármi is kerüljön vele szembe. A Gorilla Tape szakítószalagot úgy tervezték, hogy elszakítható legyen, és úgy fejlesztették ki, hogy tartós legyen.

 

Gorilla Heavy Duty Grab Adhesive

Ultra nagy szilárdsággal ragaszt meg gyakorlatilag bármit.

A rugalmas, hézagkitöltő formula hosszan tartó, nagy teherbírású kötést biztosít. Ez a kapaszkodó ragasztó 100%-ban vízálló és ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, ami azt jelenti, hogy beltéren vagy kültéren, akár víz alatt is használhatja, hogy extra erős és tartós legyen a ragasztás.

 

Gorilla Contact Adhesive Tube

A rugalmas, mindenre alkalmas ragasztó, amely 100%-ban vízálló.

A Gorilla Contact Adhesive Tube rugalmas, gyorsan szilárduló, kristálytiszta ragasztó, amely erős, tartós kötést hoz létre. Mivel festhető és vízálló, kiválóan alkalmas külső és belső projektekhez egyaránt! Ez a kenhető formula konzervdobozban kapható, tökéletes nagyobb felületekhez és barkácsprojektekhez.

 

Gorilla Epoxy

A kristálytiszta, hézagkitöltő, kétkomponensű ragasztó.

A Gorilla Epoxy erős, tartós kötést biztosít mind a háztartási, mind az autóipari javításokhoz. A könnyen használható fecskendő egyenlő mennyiségű gyantát és keményítőt adagol, amelyek összekeveredve tartós és vízálló kötést hoznak létre. A kétkomponensű, hézagkitöltő Gorilla Epoxy formula 5 perc alatt megszilárdul, és könnyen ragaszt acél, alumínium, üveg, fa, kerámia, csempe és számos műanyag felületet.

 

Gorilla Tape – Camo

Az álcázó kültéri szalag.

A Camo Gorilla szalag a kültéri álcázási igényeknek megfelelő tisztaságot, mélységet és matt felületet kínál. A Camo Gorilla Tape UV- és időjárásálló burkolatot kínál. Sima, érdes és egyenetlen felületeken való tapadásának képessége ideális szalaggá teszi a terepen történő alkalmazásokhoz. A Camo Gorilla Tape nagy teherbírású hátlapja szilárdságot és tartósságot biztosít, mégis kézzel szakítható.

A GorillaGlue termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!