Egyedülálló termékelőnyök a Rockwoolnál

A ROCKWOOL Limited a ROCKWOOL csoport része. A dél-walesi Bridgendben található gyárral és több mint 500 alkalmazottal az Egyesült Királyságban az a helyi szervezet, amely az építőipar számára a nagy teljesítményű és fenntartható szigetelési termékek teljes skáláját kínálja. A ROCKWOOL-nál elkötelezettek amellett, hogy gazdagítsák mindazok életét, akik megtapasztalják termékeiket. Szakértelmük tökéletesen alkalmas napjaink számos legnagyobb fenntarthatósági és fejlesztési kihívásának kezelésére, az energiafogyasztástól a zajszennyezésen át a tűzállóságig. Termékválasztékuk tükrözi a világ igényeinek sokszínűségét, miközben támogatja érdekelt feleinket saját szénlábnyomuk csökkentésében, ugyani számukra is kimagaslóan fontos a környezetvédelem.

A kőzetgyapot sokoldalú anyag, és a ROCKWOOL csoporton belül valamennyi üzletág alapját képezi. Több mint 11 000 lelkes munkatárs foglalkozik több mint 39 országban világ vezető kőzetgyapot-megoldásaival, legyen akár szó az épületszigetelésről vagy az akusztikus mennyezetekről, a külső burkolati rendszerektől a kertészeti megoldásokról az ipari felhasználásra tervezett szálakról a technológiai ipar, valamint a tengeri és offshore szigetelésről

 

Szigetelési termékeink innovatív kőzetgyapot-technológián alapulnak

A kőzetgyapot szálak több hőt is képesek megtartani, mint más típusú szigetelések, így megtakaríthatja energiaszámláit, ha ezt a terméket otthonában használja. A kőzetgyapot szigetelő termékek fenntarthatóbb választást jelentenek, mert a kisebb energia felhasználással a globális éghajlatváltozás ellen is küzdünk.

A kőzetgyapot szigetelés természetes és hatalmas mennyiségben előforduló anyagból – vulkáni kőzetből – készül. Az előnyöknek ez az egyedülálló kombinációja képezi a ROCKWOOL alapját. Minden szigetelőtermékük kiemelkedő tűz-, hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal, valamint élethosszig tartó tartó tartóssággal rendelkezik, így fenntartható és költséghatékony választásnak minősül minden esetben. Egy jó hőszigetelés életünket, mindennapjainkat is jobbá és szebbé teheti.

 

A környezet, az épületek és az emberek megóvása a Rockwoollal

A kőzetgyapot szigetelés egyfajta szigetelés, amely kőzetgyapot szálakból készül. A ROCKWOOL szigetelés többet takarít meg, mint az előállításához felhasznált energia. A világ a környezetromlás akut problémájával néz szembe, amelyet sürgősen kezelni kell. Ennek egyik módja a természeti erőforrásaink, például a víz, a föld és a levegő megőrzése.

Az évek során a kőzetgyapot kiváló tűzvédelmi tulajdonságai sok emberélet megmentésében segítettek, egyedülálló termikus tulajdonságai pedig számos épület és otthon beltéri klímáját javították. Termékeiket mindenféle típusú háztartási, kereskedelmi és ipari épületbe beépítették, a presztízsprojektektől kezdve, mint például a londoni O2 Aréna és a hongkongi repülőtér. Nem csak otthonok szigetelésére használják. Számos országban helyi kórházak és iskolák szigetelésére is használják.