Extrém ruházat esőben

A PORTWEST PWR High Visibility termékcsalád a legkorszerűbb vízálló és lélegző Portwest Extreme nagy teljesítményű szövetből készül.

 

Az innovatív technológiát alkalmazva a szövetet úgy tervezték, hogy technikai gátat képezzen az elemekkel szemben, maximális víz-, légáteresztő és szélálló védelmet nyújtva, amely messze meghaladja az EN 343 szabvány jelenlegi legmagasabb, 4:4 osztályú követelményeit. Ezenkívül a mikroporózus szövet kivételes sztreccs tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kiváló rugalmasságot biztosítanak a viselőjének. A szövet külső felülete Texpel bevonattal rendelkezik, amely véd a víz- és olajfoltok ellen.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PWR FABRIC TECHNOLÓGIA?

A külső szövetfelületet Texpel ™ SOS kivitelben kezelik. A Texpel ™ SOS, Splash, Oil and Stain egy kiváló minőségű szövetkárpit, amely taszítja és gyöngyözi az olajat és a folyadékokat. A felületkezelés segít eltávolítani a foltokat a mosás során, így a ruhadarabok hosszabb ideig maradnak tiszták.

 

RENDKÍVÜL VÍZÁLLÓ

Nagy szakítószilárdsága 12x erősebb a szabványosnál.

 

JOBB LÉGÁTERESZTŐ KÉPESSÉG

A PWR több mint 11 000 mm hidrosztatikai magasságot ér el, ami több mint 11 méteres vízoszlopnak felel meg. (EN 20811: 1992, ISO 811: 1981 A vízbehatolással szembeni ellenállás meghatározása. Hidrosztatikus nyomáspróba).

 

A PWR meghaladja a 100 N lánc- és vetülékszálakra vonatkozó EN ISO 20471: 2013 szabványban elismert 100 N. A robusztus PWR-konstrukció hosszú távú teljesítményt biztosít a viselő számára a legkülönbözőbb alkalmazásokban.

Minél magasabb a g / m2 / 24 óra, annál légáteresztőbb a szövet. (JIS L1099: 2012 B1 módszer Vízgőzáteresztő képesség). A PWR a legmagasabb szintű légáteresztő képességet biztosítja.

 

NAGY TELJESÍTMÉNY

EN 14360 Védőruházat – A készruházat vizsgálati módszere a szövet nedvesítése magasból kibocsátott nagy energiájú vízcseppekkel (Esőtorony-teszt) A vizsgálat elve a kész ruhadarabok esőállóságának értékelése és a konstrukciós jellemzők ellenőrzése. A tesztelt ruhadarabokat 450 liter/ m2 /h csapadékszimulációnak tették ki, hogy utánozzanak egy felhőszakadást. 

 

MIÉRT VÁLASSZA A PORTWEST PWR EXTRÉM ESŐRUHÁZATOT?

– Vízálló és légáteresztő ruházat a legmagasabb minősítéssel

– Rendkívül szélálló, jóval a legújabb EN 343 Class 4:4 szabvány felett.

– A legújabb EN ISO 20471 3. osztályú, RIS-3279 TOM ISSUE 1 (csak narancssárga) és EN 343 szabványok szerint tanúsított.

– A rugalmas anyag növeli a kényelmet és javítja a mobilitást

– A robusztus konstrukció hosszú távú teljesítményt biztosít