Új gél technológia

Megérkezett a Baumit Prémium Gél következő generációja az ETIC rendszerekhez! Az új, egyedülálló gél technológia új szintre emeli a kivitelezési munkát. A továbbfejlesztett receptúra krémes állagot eredményez, amellyel különösen könnyű dolgozni, és rugalmasabb felületet, fokozott ellenálló képességet biztosít.

  • Gyors
  • Könnyű
  • Fenntartható

 

Az összes többi rendszerösszetevő mellett – a ragasztóhabarcs az, ami döntő jelentőséggel bír az egyes ETIC-rendszerek mechanikai szilárdsága szempontjából. Ezért annak minősége, teljesítménye és biztonsága döntő fontosságú a hosszú élettartam szempontjából. A megbízhatóság azonban nem minden. A megmunkálhatóság is óriási szerepet játszik, hogy az építkezésen a munka gyors és egyszerű legyen.

 

Fő a minőség

A fokozott minőségtudatosság, de a változó keretfeltételek, mint például az építési ütemterv szigorodása, az építészeti változások, valamint az időjárási viszonyok változása is egyre nagyobb biztonságot követel meg a feldolgozás és a tartósság tekintetében. 

 

Bár a Baumit termékek kiváló minőségük és feldolgozhatóságuk miatt már évek óta beváltak a piacon, a gyártó minden erőfeszítést megtesz azért, hogy még jobbá tegye őket.

 

Gél technológia – a következő lépés

A kutatás és fejlesztés terén szerzett több éves tapasztalat, valamint az építkezéseken dolgozó partnereinkkel való szoros együttműködés végül lehetővé tette ezt. Tovább tudtuk fejleszteni megbízható ragasztóinkat és alaplakkjainkat Baumit openContact, Baumit StarContact White és Baumit ProContact. A jobb felhordás, a jobb minőség és a gyors haladás titka az építkezéseken a gél technológia. 

 

Érezze a különbséget

Az új gél technológiának köszönhetően mostantól élvezheti a legjobb kivitelezést. A három Baumit ragasztóhabarcs Baumit openContact, Baumit StarContact White és Baumit ProContact használatával az eredmények lenyűgözőek: rugalmasabb, finomabb és krémesebb. A felületek egyenletesebbé válnak és szépen záródnak a beágyazott háló felett is. Rugalmasabb is, és fokozott ellenállást garantál a megerősítésben. Általánosságban elmondható, hogy a szükséges erőfeszítés csökken, és a munka gyorsabban elvégezhető. 

 

A Baumit hőszigetelő kompozit rendszerek hosszú évtizedekig tartanak. Megfelelő tervezéssel, feldolgozással és későbbi ápolással és karbantartással több mint 50 éves élettartam is reális. Ehhez is megfelelően tervezett és gyártott termékekre van szükség. Az egyes rendszerelemek kölcsönhatása, a szilárdság, a rugalmasság és a felhasznált alapanyagok minőségének egyensúlya elengedhetetlen a hosszú homlokzati élettartamhoz. Ezért magától értetődő, hogy minden ragasztónk és alapozórétegünk ETA által bevált és tanúsított.

 

Fenntartható termelés 

A hőszigetelés úttörőjeként a kezdetektől fogva közel 50%-kal tudtuk csökkenteni a gyártásból származó károsanyag-kibocsátást, hozzájárulva ezzel a fenntartható jövőhöz.