Frühwald felületfinomítás

Termékeink felületei döntően befolyásolják az egész üzem jellegét. Akár textúrázott, nemesen csiszolt, profilozott vagy finoman fúvott – a felülettel együtt a színnel együtt a felület teremti meg a hangulatot.

Változatos felületkezelésünk az Ön által választott hangulatot teremti meg – magas minőségben. Így kínálunk különböző kivitelek széles választékát az Ön lakberendezési stílusához és életstílusához. Minden kőnek megvan a maga egyéni hangulata. Tekintse meg az Ön számára elérhető felületváltozatokat!

Csiszolt felület

Valódi egyedi példányok természetes szemcsézettséggel: a szín és a nyersanyagok közötti különbségek a márványra emlékeztető mintázatot eredményeznek.

Fúvott felület

Apró fúvósgolyók finoman érdesítik a felületet, és finom struktúrát, valamint selymesen matt megjelenést kölcsönöznek neki. Ideális más felületekkel való kombináláshoz.

Felületi dörzsölt

Amikor a köveket géppel összedörzsölik, rusztikus, antik hatású felület jön létre – nagyon egyedi, szabálytalanul tört élekkel!

Finomra robbantott felület

Tökéletesen kidolgozott struktúrák: A feltárt nemes kavics a fő hangsúly – eredeti természetességgel és inspiráló, intenzív csillogással.

Profilált felület

Ez különösen természetes, karakteres megjelenést kölcsönöz a felületeknek – feltűnően hangsúlyos vagy lágy, egyenetlen formákkal. Profil a kültérre!

Csiszolt felület

Ha a kőfelületet lecsiszolják, a természetes kőszemcsék simítottnak tűnnek. Ezek a felületek természetességük miatt olyan népszerűek.

Betonból készült felület

Sík dizájnfelületek, amelyek edzettek, de egyébként nem igényelnek további megmunkálást – színezéshez számos bevizsgált szín áll rendelkezésre.

A legmagasabb minőség a gyártás során

Termékeinket szigorú minőségi feltételek mellett gyártjuk. Termékeink állandó belső és külső ellenőrzése messze túlmutat a szokásos szabványokon. Emellett minőségbiztosításunk garantálja az optimális alapanyagokat.

CE-jelölés

Járólapjaink, járólapjaink és szegélyköveink CE-jelöléssel vannak ellátva. Ez a jelölés garantálja, hogy termékeink teljesítménye megfelel a vonatkozó európai előírásoknak.

Teljesítménynyilatkozat

A teljesítménynyilatkozat (DOP) termékeink alapvető tulajdonságairól szóló információkkal megtalálható weboldalunkon.

Termékadatok

A termékek összes leírása és vizsgált tulajdonsága megtalálható adatlapjainkon. Ott megtekintheti és megtalálhatja a termékek használatára vonatkozó ajánlásokat.

Módszer

Modern gyártóüzemünk és kiterjedt nyersanyag-adatbázisunk garantálja a termékek alapvető tulajdonságait, munkatársaink sokéves szaktudása mellett. Így mindig kiváló minőségű eredményeket érünk el.

Laboratórium

Termékeink valamennyi deklarált tulajdonságát folyamatosan ellenőrizzük saját laboratóriumunkban. Ezenkívül egy független, akkreditált vizsgálóintézet ellenőrzi a meghatározott tulajdonságokat. Ez a létesítmény nem csak a folyamatos gyártást támogatja, hanem az innováció elengedhetetlen kulcsa is.

Minőségi jelölésünk

A teherbírás és az optimális funkcionalitás előfeltétele minden alkalmazásban a szabványoknak megfelelő beépítés. Javasoljuk, hogy a megfelelő termék kiválasztásakor mindig kérjen szakmai tanácsot.