Fürdőszoba vízelvezetés

Fürdőszoba vízelvezetés

Új ház építése vagy egy régebbi otthon felújítása során egyre többen döntenek a hagyományos zuhanykabinok helyett a beépített zuhanyzók mellett. A beépített zuhanyzóval nem kell megbontani a fürdőszoba padlószintjét, mivel a zuhanykabin harmonikusan illeszkedik a csempézésbe. A látvány mellett a zuhanykabin praktikussága is meggyőző érv, hiszen könnyen tisztítható és hozzáférhető.

A minőség, a formatervezés és a könnyű felszerelhetőség fontos jellemzők. A zuhanyrózsák és padló-összekeverők kínálatában rozsdamentes acél rácsok különböző díszítőmintákkal és biztonsági üvegburkolatokkal szerepelnek.

 

Zuhanyfolyókák 

A fürdőszoba kialakítása és kivitelezése kellő körültekintést igényel, mivel a berendezés a falakban vagy a padló alatt található, így a munkálatok során bontani majd újra építeni kell ami nagy költséget vonzhat maga után. A zuhanyfolyókák rozsdamentes acélból, PVC-ből vagy ABS-ből készülnek. A zuhanycsatorna építése valójában annyira nem nehéz, viszont érdemes szakember segítségét kérni. A csatorna beépíthető akár a betonalapba, vagy akár már a meglévő padlóba is.

 

Padlóösszefolyók 

A legtöbb padlóösszefolyót mindenféle építési környezetben történő használatra tervezték. Bármilyen padlóburkolatba beépíthető, az alkatrészek strapabíró, tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a korróziónak. Számos méretben és konfigurációban kaphatóak, hogy megfeleljenek bármilyen  projekt kivitelezéséhez és annak  bármely követelményének.

 

Showerstep és ShowerFloor

A Showerstep ferde profilokat a falsarok közelében történő felszerelésre tervezték, és biztonságosabb és kényelmesebb átmenetet biztosítanak a zuhanyzóba. A rámpa általában  szálcsiszolt rozsdamentes acélból készül és két különböző hosszúságban szerezhető be. Általában minden típusú zuhanyrámpához alkalmasak, amelyet a falsarokban vagy annak közelében szerelnek fel. A rendszerek tartós alumíniumból készülnek, eloxált felülettel. A keret nem rozsdásodik vagy korrodálódik, így bármilyen vízben vagy környezetben használható. Valamint az állítható szintező lábak egyenetlen felületekre lettek tervezve, így az egység bármilyen felületen stabil.

Főbb jellemzők: 

  • Egyszerűen lehet alakítani, így bármilyen méretben használható.
  • Könnyen be lehet állítani, hogy milyen magasságban legyen
  • Jó hangszigetelése van, ami elnyeli a zajokat
  • Könnyen beépíthető és burkolható