Fürdőszobai tárolási megoldások a tér kihasználásával

A fürdőszoba talán az egyik legsokoldalúbb helyiség a házban. Számos lehetőség van arra, hogy az Ön által választott esztétikát és designt beépítse a fürdőszobába, hogy az úgy nézzen ki, ahogyan Ön szeretné.

 

Egy népszerű esztétikai megoldás, amellyel újra és újra találkozunk, hogy a fürdőszoba egyszerre minimalista és luxus megjelenésű legyen; ennek egyik módja, hogy a fürdőszobában elhelyezzük a szükséges tárolóhelyeket. Ezt többféleképpen is megteheti: elrejtett és láthatatlan tárolóhelyekkel, vagy pedig olyan elemekkel, mint egy fülke vagy egy polc, amelyek lehetővé teszik, hogy a kiválasztott termékeket jól látható helyen tartsa.

 

Akár egy fürdőszoba teljes felújítása során szeretne tárolót beépíteni, akár egy meglévő fürdőszobát szeretne kiegészíteni, számos olyan megoldás áll rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik a kívánt megjelenés elérését.

 

Fali fülke

A csempézett falba zökkenőmentesen beépített fali fülke elegáns tárolási megoldást kínál a zuhanyzó vagy a fürdő területén. Könnyen tisztítható, és rengeteg lehetőség van arra, hogy ez a megoldás szemet gyönyörködtető és vonzó legyen. Ha a fülkét ugyanazzal a csempével csempézi, mint a fürdőszoba többi részét, az kiváló megjelenést eredményez, de választhat kontrasztos csempéket is, hogy igazi fókuszpontot hozzon létre. A fülkékhez világítás is rendelhető, ha dizájnos megjelenést szeretne elérni. Válasszon a meleg fehér, a semleges fehér vagy az RGB+White opcióval, ahol végtelen számú különböző fényszín áll rendelkezésre.

Ha teljes fürdőszobafelújítást végez, a csempéző vagy a fürdőszobai szakember örülni fog, mivel ezeket az előregyártott elemeket egyszerű felszerelni, és már eleve vízállóak.

KERDI-BOARD-N fülkék négy méretben kaphatók, így egy- vagy kétszeres magasságú tárolóhelyet is választhat, illetve négyzet vagy téglalap alakú opciók is széles választékban elérhetők.

 

Schlüter-SHELF

A fülke alternatívája egy polc beépítése. A sarokpolcok ideálisak a diszkrét tárolás kialakítására, még a legkisebb helyiségekben is.

A Schlüter-SHELF egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy számos lehetőség utólag is beépíthető a fürdőszobába. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítja a két csempe közötti habarcs egy részét, a polcotragasztóval beilleszti, és máris egy stílusos tárolási megoldást kap, amely kiállja az idő próbáját.

Polcaink számos színben és kivitelben kaphatók, és többféle forma és dizájn közül is választhat, így összehangolhatók a fürdőszoba többi berendezési és felszerelési tárgyával.

Érdemes megjegyezni, hogy a Schlüter-SHELF bármilyen csempézett területen használható, így otthonának más, csempézett területein, például a konyhában vagy a mosókonyhában is megfontolandó.

 

Személyre szabott lehetőségek

Az előregyártott és rozsdamentes acél tárolási lehetőségek mellett van olyan opció is, hogy a KERDI-BOARD építőlemezek felhasználásával saját, testre szabott tároló- vagy mosdóegységet készítsen. Ezekkel teljesen testre szabható a fürdőszobai tárolás, és olyan polcok hozhatók létre, amelyek a fürdőszoba más elemei, például a mosdó köré illeszkednek. A KERDI-BOARD termékcsalád többféle vastagságban kapható, és elég erős a mindennapi fürdőszobai igénybevétel követelményeihez. 

Akár kis, akár nagy fürdőszobába, akár a kád fölé vagy a zuhanyzóba keres tárolási megoldásokat, akár különleges vagy egyszerűbb megoldásokat, a Wtüzép termékeivel mindezt megteheti.