Gorilla Glue története

A Gorilla Glue Company székhelye az ohiói Cincinnatiben található, és több mint két évtizede árulja a Gorilla Glue® ragasztót. A ragasztót először Indonéziában fedezték fel, ahol teakfa bútoroknál használták, de a fogyasztók hamarosan rájöttek, hogy hihetetlenül sokoldalúan használható, és a kereslet megugrott. A vállalat küldetése, hogy olyan termékeket állítson elő, amelyek lenyűgöző eredményeket nyújtanak, azóta kibővítette kínálatát a Gorilla Tape®, Gorilla® Super Glue, Gorilla® Construction Adhesive és más prémium minőségű szalagokkal, tömítőanyagokkal és ragasztókkal. A Gorillánál hisznek a kiváló minőségű termékekben, és csak olyan termékeken tüntetik fel a Gorilla logót, amelyek megfelelnek a szigorú fejlesztési szabványoknak.

A nagyszerű termékek mellett arra törekszenek, hogy a munkatársaik számára is nagyszerű vállalat legyenek. A Gorilla Glue Company családi tulajdonban van és családi vállalkozásként működik, és büszke a családias légkörére és a szórakoztató, de komoly termékeire. Munkatársaikat az első számú értékükként tartják számon, valamint vállalatunk elkötelezett az egészséges, a családi értékekre összpontosító munkakultúra biztosítása mellett. Valójában tizenegy egymást követő évben a Cincinnati legjobb munkahelyei közé választották őket.

 

Gorilla Glue, mint márka

 

Hisznek abban, hogy a hiteles, minőségi márkákba való befektetés az egyik módja annak, hogy fenntartsák és növeljék vállalkozásukat.

 

Befektetnek az embereikbe

Hisznek  egyedülálló vállalati kultúrájukban és abban, hogy az ott dolgozó emberekbe fektetnek be azáltal, hogy törődnek az életük egészével.

Túlszárnyalják ügyfeleik elvárásait

Hisznek abban, hogy ha túlteljesítik ügyfeleik elvárásait, gyorsak és rugalmasak maradnak, akkor hosszú távon érvényesülni fognak.

Befektetnek a közösségükbe

Hisznek abban, hogy fontos, hogy befektetni a közösségükbe és kapcsolódni hozzá.

 

GorillaGlue szervezet

Az 1980-as évek óta a természetvédelmi munka lehetővé tette, hogy a vadon élő hegyi gorillák populációja 240-ről 1000 fölé nőjön. 2020 jelentős előrelépést jelentett a faj megőrzésében, mivel mind Ruandában, mind Ugandában a szokásosnál háromszor több hegyi gorillabébi született 2020 folyamán.

Hihetetlenül büszkék arra, hogy támogathatják a Gorilla Szervezetet a hihetetlenül sérülékeny gorillabébik és családjaik védelmében tett erőfeszítéseikben. A Gorilla Szervezet csodálatos munkája segít finanszírozni az erdőket csapdák után kutatva átfésülő vadőrjárőröket, speciális állatorvosokat biztosít, akik segítenek a rászoruló gorilláknak, és támogatja a gorillák mellett élő közösségeket.

A gorillas.org oldalon többet megtudhat a Gorilla Szervezet projektjeiről, és arról, hogyan támogathatja erőfeszítéseiket.