Gyors és kreatív ajándékötletek fa és ragasztó segítségével

Egyszerű ajándékötleteket hoztunk, melyek könnyedén elkészíthetők fa termékek és Gorilla Glue ragasztó használatával. Néhány kreatív ötletet mutatunk, hogyan fa betűket használhat fel kreatívan ajándékként, mellyel személyessé teheti a meglepetést. Ezekhez az egyszerű tippekhez kézügyesség sem szükséges, így amatőr kézművesek számára is tökéletesek, pár perc alatt elkészíthetők.

 

  1. Üdvözlőlapok

Bármilyen alkalomra is készüljön, gyorsan és egyszerűen készíthet egy üdvözlőlapot egy üres üdvözlőlap, Gorilla Super Glue, néhány fa betűlap és bármilyen más díszítéssel, amit csak hozzá szeretne adni. Egyszerűen keresse meg az üzenet megfogalmazásához szükséges betűket, és helyezze el őket az üres kártyán, ha megtalálta a tökéletes pozíciót, elkezdheti ragasztani őket. Vigyen fel egy kis Gorilla szuperragasztót minden egyes betűre, majd 10-45 másodpercig tartsa a helyén a betűt. A Gorilla Super Glue gyorsan szilárdul, ezért ügyeljen arra, hogy egyszerre csak egy betűt ragasszon és alkalmazzon.

 

  1. Személyre szabott keret

Ez a projekt nagyszerű módja az egyszerű, boltban vásárolt keretek feljavításának vagy a régiek újrahasznosításának. Néhány fa betűlap és Gorilla Super Glue gél segítségével nevet vagy személyre szabott üzenetet adhat a keret külsejére. Keresse meg az üzenet megfogalmazásához szükséges betűket, és helyezze őket a kívánt helyre a kereten. Egyenként vigyen fel egy kis mennyiségű Gorilla Super Glue Gel-t a betűcsempére, és tartsa a kerethez 10-45 másodpercig, amíg megszárad. Hagyjon 24 órát, hogy a ragasztó teljesen megszilárduljon, majd hozzáadhatja a fényképét, hogy teljes legyen a személyre szabott ajándék.

  1. Betűs csempe mágnesek

Ezek a betűs csempe mágnesek nagyszerűen feldobják a hűtőszekrényt vagy a memo táblát, és tökéletes személyre szabott ajándékot jelentenek. A Gorilla Super Glue Precise Gel ragasztó tökéletes ehhez a projekthez, mivel a precíziós fúvóka biztosítja a szükséges pontosságot a ragasztó felhordásakor a kis mágnesekre. Ehhez a szuper egyszerű projekthez csak meg kell találnia a használni kívánt betűs lapokat és elegendő mágnest. A precíziós fúvókát használva vigyen fel egy kis mennyiségű Gorilla Super Glue Precise Gel ragasztót a mágnes közepére, és tartsa a betűcsempe közepén 10-45 másodpercig. Hagyjon 24 órát a teljes kikeményedésre, majd szórakozzon, és készítsen egyedi üzeneteket a kiválasztott felületre.