Gyorsan száradó homlokzatok korallszerkezet segítségével

Baumit StarTop prémium szilikon vakolat és az új generációs StarColor festék minden – új és felújított homlokzathoz. A kiváló minőségű szilikon kötőanyag és az innovatív funkcionális töltőanyag kombinációja egyedülálló tulajdonságokat hoz létre a homlokzat hosszan tartó védelme érdekében, és nagyobb színárnyalat-választékot kínál.

 • Drypor hatás
 • Szennyálló felület
 • Kiváló alkalmazás

 

Hogyan védi a Drypor hatás a homlokzatomat?

A Drypor efektBaumit Star hidrofil és hidrofób elveket használ a felületi szennyeződések csökkentése érdekében. A hidrofil tulajdonság hatására a nedvesség szétterül, így a felület nedves időjárás után gyorsabban kiszárad. A vakolat hidrofób tulajdonsága jó vízlepergető, és ezáltal jó vízelvezető viselkedést biztosít. A két funkció kombinációja, a felület gyors száradása a hidrofil tulajdonságnak köszönhetően és a jó szennyeződésállóság. A StarTop képlékenyebb és könnyebben felhordható, valamint nagyon egyenletes textúrával rendelkezik, amely könnyen kialakítható.

 

Kibővített szilikonfunkciók a fényesebb homlokzatért

A Baumit Star egyedülálló funkcionális felülete a Drypor hatással működik a nedvesség ellen, és védi a homlokzatot az algák és a moha elszaporodásától. Ezt a védelmet tovább fokozza a mikrokapszulák formájában lévő speciális adalékanyagok magasabb tartalma, amelyek fokozatos, hosszú távú hatóanyag-felszabadulást biztosítanak negatív környezeti hatások nélkül.

 

Könnyen alkalmazható homlokzatvédelem

A Baumit StarTop vakolat egyszerű felhordása garantálja a nagyszerű eredményt a hat felkínált szerkezet mindegyikénél. Karcolt 1,5K, 2K, 3K, karcolt 2R, 3R és finom StarTop Fine vakolat. Ha a StarColor mellett dönt, a feldolgozók értékelni fogják a nagy képességeit, valamint a levegő nélküli permetezéssel történő festés lehetőségét.

 

Fényes szépség

Ha igazán káprázatos fehér homlokzatot szeretne, válassza a StarTop vakolatot vagy a StarColor-t a Life 0019-es színben. A különleges összetétel és a pigmentek még fényesebbé teszik az árnyalatot. De függetlenül a kiválasztott színárnyalattól, biztosan hosszú időre gyönyörű homlokzatot kap.

 

Baumit StarTop

Rendkívül tartós, páraáteresztő homlokzati vakolat.

Nagymértékben időjárásálló homlokzati vakolat szilikon kötőanyaggal és új funkcionális töltőanyaggal. A teljesen új Drypor hatás garantálja a gyorsan száradó homlokzati felületet eső, köd és páralecsapódás után.

 • Gyorsan száradó felületek
 • Fokozott algavédelem
 • Tökéletes felhordás

Ha abszolút csillogó homlokzatra vágyik, nyúljon a Life 0019 árnyalatú StarTop vakolathoz. A speciális összetevők és pigmentek fehéres árnyalatokat biztosítanak.

 

Baumit StarColor

Kiváló minőségű homlokzatfesték. Nagymértékben időjárásálló homlokzatfesték szilikon kötőanyaggal és új funkcionális töltőanyaggal. A teljesen új Drypor hatás garantálja a gyorsan száradó homlokzati felületet eső, köd és páralecsapódás után.

 • Gyorsan száradó felületek
 • Fokozott védelem az algák ellen
 • Tökéletes felhordás

Az alapozóréteg a festék 10-15 % vízzel történő hígításával készül. A kb. 12 óra elteltével 1-2 hígítatlan fedőréteg kerül felhordásra. Az állag szükség esetén módosítható max. 5% víz hozzáadásával.

 

Baumit PremiumPrimer

Felhasználásra kész, univerzálisan használható alapozó. Felhasználásra kész, univerzálisan használható alapozó a nedvszívás kiegyenlítésére és kötőanyagként szolgál minden Baumit ETIC- és vakolatrendszerhez. A hozzáadott szemcsézettség megkönnyíti az összes fedőréteg felhordását és szerkezetét. Színezhető – részletes információkért lásd a termék adatlapját.

 • Kiváló abszorpciókiegyenlítő
 • Ideális kötőanyag
 • A tökéletes szerkezetért

A Baumit PremiumPrimer felhordása előtt gondosan keverje össze, és összességében hengerrel vagy ecsettel egyenletesen, megszakítás nélkül vigye fel az aljzatra. Keményedési idő min. 24 óra.