Husqvarna Aspire™ akkumulátoros szerszámok

Fedezze fel az új Husqvarna Aspire™ akkumulátoros intelligens kerti szerszámokat: kompakt, hatékony, könnyen tárolható, intuitív és elegáns fekete dizájnnal.

 

Intelligens, helytakarékos kerti szerszámok

Keltse életre kerti álmait a Husqvarna Aspire™ termékcsaláddal, az intelligens kerti szerszámok modern választékával és a szűkös tárolási helyekre tervezett innovatív megoldásokkal.

Kompakt, bővíthető és összecsukható, minden egyes szerszám személyre szabott kampóval van ellátva a szűk helyeken való egyszerűbb tárolás érdekében. A POWER FOR ALL többmárkás akkumulátor-rendszerrel pedig a 18 V-os akkumulátor kivételes teljesítményt és rugalmasságot kínál: egy akkumulátort több mint 10 márka beltéri és kültéri szerszámai használnak közösen. A minden Aspire™ termékbe beépített intelligens funkciók és formatervezés megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a kerti munkát.

 

Könnyen használható intelligens szerszámok

Az Aspire™ termékcsalád a precizitást szem előtt tartva lett tervezve, könnyebbé és hatékonyabbá teszi a kerti munkát. A robotfűnyíró lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában tökéletesen nyírt gyepet élvezhessen. Az Automower® Connect alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen beállíthatja a fűnyírási programokat, valamint a vágási magasságot. A „levélfogó” sövénynyíró megkönnyíti a tisztítást, az akkumulátor töltöttségi állapota pedig kényelmesen, közvetlenül a fogantyún látható. A metszőolló 2 az 1-ben eszközként készült, kihúzható rúdtartozékkal a létra nélküli rúdvágáshoz.

 

Kompakt méret és optimalizált tárolás

Az Aspire™ termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy optimalizálja a korlátozott tárolási helyet. Minden egyes szerszámot egyedi kampóval láttak el, így a terméket a falra is felakaszthatja. Számos termék összecsukható, így a padló- és polcfelületet még a legkisebb fészerben vagy garázsban is maximalizálni lehet. A termékhorgok az Aspire™ tárolósínnel együtt tökéletesen szervezett fali tárolás létrehozásához használhatók. Kerti szerszámainak tárolása még soha nem volt ilyen egyszerű, helytakarékos és esztétikus.

 

Stílusos kialakítás és könnyű súly

Aspire™ termékek könnyű kialakítása és kis helyigénye többet rejt, mint ami a szemnek látszik. Az olyan jellemzők, mint az ergonomikus, puha fogantyúval ellátott fogantyúk, valamint a kiegyensúlyozott súly lehetővé teszik, hogy kényelmesen, profiként vághasson neki bármilyen barkácsprojektnek. A narancssárga érintkezési pontok könnyen jelzik, hogy hol kell a terméket az Ön igényeinek megfelelően beállítani.

 

Teljesítmény

A Husqvarna része a POWER FOR ALL rendszernek, a vezető gyártók legnagyobb, több márkát tömörítő 18 V-os akkumulátor-rendszerének. Élvezze a POWER FOR ALL 18V akkumulátor rugalmasságát, amikor az Aspire™ szerszámokkal, valamint több mint 10 másik márka, például a Bosch elektromos szerszámaival együtt használja az otthoni és kerti projektekhez. Tegyen többet egy akkumulátorral: takarítson meg időt, helyet és pénzt, miközben védi a környezetet.

 

Mennyi ideig tart egy akkumulátor?

Tudjuk, hogy nagy teljesítményű akkumulátorra van szüksége, amely mindig kiváló eredményt nyújt. Ezért a 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátort teljesítmény, súly és üzemidő szempontjából optimalizáltuk. A konkrét hatótávolság a terméktől és az akkumulátortól függ.

 

Nagyobb munkák elvégzése 36 V-os energiával

Nehezebb feladatokat kell elvégeznie? Vállalja a legnehezebb feladatokat kertje és telke körül, legyen akár háztulajdonos, akár profi, a Husqvarna BLi-X 36V-os akkumulátor-ökoszisztéma profi szintű teljesítményével és tartósságával.