Husqvarna termékregisztráció a teljes körű támogatásért

Regisztrálja online Husqvarna termékét  és gyorsabb támogatást kap, valamint könnyebben hozzáférhet az új termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkhoz a Husqvarna MyPages-en.

 

A MyPages előnyei

A Husqvarna MyPages hozzáférést biztosít Önnek a következőkhöz:

Regisztrált Husqvarna termékekhez, beleértve a kapcsolódó termékadatokat és felhasználói kézikönyveket. Folyamatosan új funkciókkal bővül a felület!

 

Termék regisztrálása

Használja ezt a gombot terméke regisztrálásához és személyes Husqvarna-fiókjának létrehozásához. Adja meg a vásárlási bizonylatot a vásárlás dátumával, a Husqvarna azonosító számmal (HID) vagy termékszámmal (PNC) és a sorozatszámmal. Ha a terméken van QR-kód, a legegyszerűbb regisztrációhoz szkennelje be azt a regisztrációs oldalon található QR-kód ikon segítségével. Felhívjuk figyelmét, hogy a termékregisztráció nem vonatkozik a ruházati cikkekre.

 

Saját oldalak

Használja az alábbi gombot a termék regisztrálásához és személyes Husqvarna fiókjának létrehozásához. Adjon meg egy blokkot a vásárlás dátumával, a Husqvarna azonosító számmal (HID) vagy termékszámmal (PNC) és a sorozatszámmal. Ha a terméken van QR-kód, a legegyszerűbb regisztrációhoz szkennelje be azt a regisztrációs oldalon található QR-kód ikon segítségével. Felhívjuk figyelmét, hogy a termékregisztráció nem vonatkozik a ruházati cikkekre.

Bejelentkezés a MyPages oldalra

A Husqvarna termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!