Schiedel kémény és kandalló termékcsaládok szellőztetési megoldásokkal

A Schiedel már évtizedek óta nyújt nagyszerű tippeket, ötletek termékein keresztül a tüzelőberendezés füstgázszellőztetésére. A kéményrendszerek nem csak új épületekhez, hanem meglévő rendszerek felújításához is ajánlottak. Ha fűtéskorszerűsítést tervez, legyen szó kazáncseréről vagy kandalló beépítéséről, mindig kérje szakember tanácsát, hiszen a kéménybélelés, a kéményfelújítás és a kéményépítés olyan területek, amelyek speciális szakértelmet igényelnek.

 

A Schiedel kéménygyár kéménykonfiguráló oldalán a tüzelőanyag és egyéb paraméterek megadása után a rendszer megadja az ajánlott kéményrendszer listát, melyből kiválaszthatja a megfelelőt.

 

A Schiedel széles választékban kínál kandallókat kültérre és beltérre egyaránt. A kültéri egységek között léteznek főzésre alkalmasak is. A kandalló inspirátor oldalon többet megtudhat a KINGFIRE és SIRIUS kandallókról, elhelyezési lehetőségeikről, a fal színéhez való illeszkedésről, a kandallóhoz választható dekorációról, valamint a padlóburkolatot is megadva, teljesen megelevendhet Ön előtt az adott helység kandallóval felszerelt látványterve. 

 

A Schiedel termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!