Inspiráló szinek, fali trendek

A színek nagyon fontos szerepet játszanak a mindennapi életben. Hatalmas hatással vannak a közérzetünkre és az érzéseinkre is. Erőteljes érzelmi terhelést hozhatnak. A színek erőt jelentenek. Ezért a Pantone Intézet, amely neves színtervezési szakemberek egy csoportját tömöríti, már több mint 20 éve kiválasztja és kihirdeti azt, amelyik az adott évben az élre kerül. A színválasztás soha nem volt és nem is lesz véletlenszerű.

A színek mindig összhangban vannak az uralkodó trendekkel. Vágyakat és félelmeket tükröznek, és globális hangulatokat és a világon mindenütt zajló átalakulásokat szimbolizálják. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Pantone Év színe nemcsak meghatározza a trendeket, hanem közvetlenül azokból eredeztethető. A 2022-es év színének kiválasztására nagy hatással volt a Covid-19 világjárvány. Szerencsére a szigorú elzárás ideje már mögöttünk van. Ugyanakkor teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy sok ember és vállalat élete visszafordíthatatlanul megváltozott. A virtuális világ közelebb került hozzánk, mint valaha. A Very Peri szín a digitális és a fizikai világ közötti kapcsolatot fejezi ki. Ez egy új szín, amelyet az idei év igényeihez találtak ki.

A Very Peri egy bátor szín, amelyet az intenzív kék kombinációjából hoztak létre ibolya és vörös behatásokkal. A kék a szelídséget és a stabilitást jelképezi, amelyre ma mindannyiunknak szüksége van, míg a piros és az ibolyaszín új energiát, változást és nyitottságot ígérnek arra, amit a holnap hoz. A 2022-es év színe merész változásokra ösztönöz, és nagyszerű kreatív lehetőségeket kínál, amelyek karnyújtásnyira vannak.

 

Mit szólna a sötétítő rolóhoz?

Nézze meg, hogy a legdivatosabb Very Peri színű, érdekes sötétítő rolók hogyan harmonizálnak gyönyörűen egy szürke karosszékkel. Sőt, egy párna is ugyanebben az árnyalatban pompázik. A természetes színű fabútorok tökéletes kiegészítést nyújtanak.

Az ARF sötétítő roló egyedi és nagyon praktikus padlásdekoráció. Kiváló védelmet biztosít a napfény ellen, hogy árnyékolhassa a szobát. A redőny alkalmazása lehetővé teszi a belső tér kellemes elsötétítését, amikor még a legnaposabb napokon is szükség van rá. A vezetősínek lehetővé teszik a redőny bármilyen pozícióba történő beállítását, ami a beengedett fény mennyiségének zökkenőmentes beállítását eredményezi.

Biztosíthatjuk, hogy az idei szezon színében pompázó tetőablak-roló bármely belső teret feldob és különlegessé tesz. A Very Peri számos belsőépítészeti kialakításhoz illik. Különösen jól mutat elegáns, modern, glamour és art deco stílusú terekben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kísérletezhetsz vele, és nem használhatod a redőnyt különböző stílusú helyiségekben.

A klasszikusokban ez a szín olyan kiegészítők formájában is használható, mint a fotelek, kanapék, lámpák vagy egyszerűen csak párnák. A merész kiegészítők divatos jelleget kölcsönöznek a klasszikusnak. A világos, lágy Very Peri árnyalat jól fog működni a fürdőszobában és a hálószobában, amelyek a pihenés helyiségei. Ami a konyhát illeti, ez a szín tökéletesen illik a fehérhez vagy a szürkéhez. A Very Peri olyan színekkel kombinálva, mint a zöld, az arany, a szürke vagy a barna, eredeti, kényelmes elrendezést és modern designt hozhat létre. Engedje szabadjára kreatív energiáját, és fejezze ki önbizalmát a színekkel. Kicsit megbolondulhat, és kifejezőbbé teheti a belső terét. Fogadjon a merész kiegészítők örömteli jelenlétére otthonában.

Ne feledje, hogy minden helyiségben gondoskodjon a megfelelő fényforrásról, amely megvilágítja a belső teret és tágasnak mutatja azt. Az ablakra felszerelt sötétítő redőnnyel szabályozhatja a fényt, és hangulatváltozásokat hozhat létre a belső térben. Mind a természetes fény, mind a Very Peri szín segít elérni, hogy a tér ne csak esztétikus legyen, hanem pozitívan befolyásolja a háztartás tagjainak egészségét és jólétét.