Terasz burkolása design elemekkel

A terasz kialakításának legelső lépése mindig a teraszburkolat kiválasztása és lerakása. Sokféle burkolat létezik, a legtartósabb és talán a legpraktikusabb a beton teraszlap. Ma már nem is kell a designról lemondania, amikor beton teraszlapot választ, ellenkezőleg, a teraszlapok, más néven kerti lapok széles választékát kínáljuk színek, felületek és formátumok tekintetében is. 

 

Kombinálhatóság

Tudta, hogy a teraszlapok és a térkövek valójában csak a teherbírásukban különböznek egymástól? Ha igazán trendi kertet szeretne, akkor ugyanazt a burkolólapot használhatja kerti ösvényhez, mint a felhajtójához. 

 

Térkő vagy teraszburkolólap

Számos olyan felületet kínálunk, amelyeket 6 cm kőmagasságú térkő formájában is megtalálhat. A felületen biztonságosan áthaladhat autójával. Ha harmóniára vágyik, akkor a 3,8 cm magas teraszlapokkal is létrehozhatja ugyanezt a design kilakaítást a teraszán. Ezek kisebb súlyúak, könnyebben lerakhatók és olcsóbbak. Az alacsonyabb kőmagasság pedig éppen megfelel a gyalogos terheltségnek. Válassza ki a legszebb felületet, amely a legjobban illeszkedik homlokzatához vagy akár tetőcserepeinek színéhez, és nézze meg, milyen formátumok vagy kőmagasságok állnak rendelkezésre.

 

Design elemek – kiegészítő elemek, amelyek harmonizálnak burkolat- és teraszrendszereinkkel

Legyen az kerítés, amely keretbe foglalja kertjét és megvédi azt a kíváncsi szemektől! Ha a trendi, modern dizájnelemeket kedveli, tekintse meg a Soneva kerítésrendszert! Ha a rusztikus, antik hatást kedveli, a Petra a megfelelő választás az Ön számára!

Egy hangulatos kerti grillezést tervez? Egy szép kerti csobogót keres? Nem szeretne lehajolni és magaságyást építeni, hogy jobban elkülönítse a növényeket és a virágokat. Vagy egy nagy kerti elemre gondol, amely nyári konyhaként vagy szabadtéri nappaliként szolgálna?

Nálunk nagy választékban találhat kerti elemeket! Váltsa valóra kerttel kapcsolatos álmait design elemekkel!

Nézzen körül weboldalunkon! Inspirálódjon, szerezzen ötleteket és vágjon bele!