Intelligens eszközök a Nedis új kollekciójában

Újdonság a kínálatban: egy sor új LED izzólámpa klasszikus, retro és spiráldekó stílusú kialakítással, hogy megadja azt a plusz hangulatot, amire idén mindannyiunknak szüksége van. A különböző (spirál és retró) izzókról és azok formáiról és méreteiről már sokat hallani, az is biztos, hogy a Classic izzó marad a klasszikus izzó, és csak egy dizájnban és formában kapható. Nézzük meg, hogy milyen trendek, újdonságok várhatóak idén, mellyel feldobhatjuk a vacsoraasztal, a teraszos élmények hangulatát!

 

SmartLife izzólámpa

A Nedis® Filament intelligens izzók megjelenésükben és kialakításukban hasonlítanak a nem energiatakarékos izzókhoz, de sokkal intelligensebbek, és a legújabb LED-technológiát használják a nagyobb energiahatékonyság érdekében. Röviden, ezek az Edison-izzónak tűnő lámpák egyszerre okosabbak és jobban néznek ki.

Válasszon a különböző szerelvények és kialakítások közül, nézze meg melyik illeszkedik leginkább az Ön stílusához!

 

Intelligens rádió új köntösben!

Újdonság a kínálatunkban egy asztali design rádió, stílusos fa megjelenésű házzal, retro dizájnban a mai elektronikus funkciókkal ellátva. A Bluetooth® kapcsolaton keresztül élvezheti kedvenc FM zenei állomásait vagy streamelheti Spotify lejátszási listáját. A vezérlőgombok a rádió, a Bluetooth® vagy az AUX között váltva nyújtanak maximális felhasználói élményt.

 

Okos otthon a Nedis SmartLife IR-távirányítóval!

A konnektort és a világítást már okosan vezérelheti egy alkalmazáson keresztül, de a kicsit régebbi légkondicionálóját és a soundbarját nem? Sok háztartásban felmerül ez a probléma: különböző távirányítókkal babrálnak, és lemondanak a klasszikus készülékek okos vezérléséről. 

A Nedis SmartLife WIFIRC10CBK IR-távirányítóval a nem intelligens háztartási készülékeket is vezérelheti és programozhatja egy alkalmazáson keresztül. A legtöbb Nedis infravörös termék és sok más eszköz is nagyon egyszerűen és a funkciók megtanulása nélkül vezérelhető az IR távirányítóval. Egy intelligens és megfizethető megoldás az okosabb otthonért.

 

Hogyan működik a Nedis SmartLife IR-távirányító?

A Nedis SmartLife IR távirányító egy univerzális távirányító. Csatlakozik a Wi-Fi hálózatához, és infravörös (IR) jelet küld az otthonában lévő, infravörössel működő eszközöknek. Az eszközök ezután egyszerűen vezérelhetők a Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül.

A Nedis alkalmazás használatának nagy előnye, hogy nagyon kiterjedt adatbázissal rendelkezik, amely számos gyártó, például a Panasonic, a De’ Longhi, a Dyson, a Honeywell, a Philips és a Samsung számos termékét tartalmazza. A készülékek telepítése ezért nagyon egyszerű, a nehézkes kódkeresési és tanulási funkciók nélkül használható. Az IR-távirányító lehetőséget kínál egy ismeretlen IR-eszköz manuális felismerésére is, így a kevésbé ismert márkák vagy termékek is vezérelhetők.