Intelligens otthoni termékek, amelyekre idén nyáron szüksége lehet

Minden évszakban más-más háztartási készülékekre lehet szükség. Ez alól az okosotthon kategória sem kivétel. Azért, hogy a nyarat még kényelmesebbé varázsoljuk, felsoroltuk azokat az okosotthon termékeket, amelyekre nyáron mindenképpen szüksége lehet.

 

Nyári kollekció már elérhető >>

 

Könnyen beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet

Irodájában, nappalijában vagy hálószobájában a hőmérséklet elviselhetetlen? A hőmérséklet csökkentése nélkül a nyári hosszú hőségperiódusokat nem lehet kibírni. A Nedis SmartLife hűtési termékek a legjobb megoldást jelentik az igazi forró nyári napokra és éjszakákra, és megakadályozzák az álmatlan éjszakákat és segíti az íróasztal mögötti összpontosítást és csökkentik az izzadásból fakadó kellemetlenséget.

 

Automatikusan és távolról nyithatja és zárhatja a függönyöket

Egy másik módja annak, hogy ne legyen túl magas a hőmérséklet odabent, az intelligens függönyvezérlő használata. Nyissa és zárja elektromos függönyeit, redőnyeit és napellenzőit okostelefonjáról, tabletjéről vagy bármely otthoni hangvezérlő eszközzel, például az Amazon Alexa vagy a Google Home segítségével. Beállítható úgy is, hogy más Nedis SmartLife-ok be- és kikapcsolásakor is működjön, így például függönyei akkor záródnak be, amikor egy lámpa bekapcsol.

 

Értesítést kaphat, ha egy ajtó vagy ablak nyitva marad

Ez az intelligens érzékelő felismeri, hogy ajtaja vagy ablaka nyitva vagy zárva van-e, és elküldi ezt az információt a Nedis SmartLife alkalmazásnak. Ehhez egy Nedis Zigbee átjátszóra van szükség.

Ez lehetővé teszi, hogy számos különböző dolgot automatikusan elvégezzen, például értesítse Önt, ha valaki a házában tartózkodik, vagy küldjön Önnek emlékeztetőt, ha az ajtó vagy az ablak nyitva maradt. Ha ezt az érzékelőt a Nedis SmartLife alkalmazás más termékeivel kombinálja, akkor az ajtó kinyitásakor bármely további Nedis SmartLife terméket (pl. világítást, intelligens dugót vagy szirénát) indíthat, vagy kikapcsolhatja a fűtést vagy a légkondicionálót, ha az ajtó nyitva van.

 

Tegye okossá kertjét a nyárra

Az intelligens otthoni termékek nem csak beltéri használatra valók. Akár az egész kertet is intelligenssé teheti! Ideális, ha nyaralni megy, és nem akarja másra bízni a növények öntözését. Egy automata telepítésével máris saját kertésze lehet, aki sosem feledkezik meg a napi locsolásról.

 

Intelligens világítás a nem kívánt látogatók megtévesztésére

Ha távolról bekapcsolja a világítást otthonában, azt a benyomást keltheti a külvilág számára, hogy otthon van, miközben valójában nincs otthon. Így távol tartja a nem kívánt látogatókat az ingatlanától. Az izzók színárnyalatát és fényerejét is szabályozhatja.