Intelligens otthoni vezérlőrendszer – Velux Touch

Vezérelje az összes elektromos és szolár VELUX terméket egyszerűen egyetlen felületen keresztül!

 

Velux Touch Klr 300

A VELUX Touch segítségével csak fel kell vennie a távirányítót, és máris Ön irányítja otthonát. Az intelligens eszköz által az összes VELUX elektromos és szolár tetőablak, redőny egyszerűen, egyetlen felületen keresztül vezérelhető.

 

Friss levegő és napsütés egy gombnyomással

Húzza fel a redőnyöket reggel, hogy a nap ébressze, nyissa ki a tetőablakot, ha friss levegőre van szüksége, vagy húzza le a redőnyöket, ha filmet szeretne nézni – mindezt egyetlen távirányítóval. A VELUX Touch segítségével még többet hozhat ki a meglévő VELUX elektromos és napelemes termékeiből.

 

Vezérlés
  • Irányítsa könnyedén az összes VELUX elektromos és napelemes termékét egyetlen kezelőfelületről!
  • Egyszerű használat
  • Egyetlen, könnyen kezelhető, intuitív távirányító.
  • Kényelem
  • Növelje lakókomfortját egyetlen távirányítóval!

 

Könnyen telepíthető 

A VELUX Touch telepítéséhez nincs szükség különleges műszaki ismeretekre. Egyszerűen kövesse a VELUX Touch dobozában található telepítési utasításokat vagy az online támogatási oldalon található segítséget, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a folyamaton.

 

Napfény és friss levegő az igényeknek megfelelően!

A VELUX Touch többfunkciós vezérlést kínál az összes elektromos és napelemes tetőablakhoz, redőnyhöz és árnyékolóhoz. Intuitív kialakításának köszönhetően bárki számára könnyen kezelhető.

 

Szellőztessen akkor is, ha éppen úton van!

A 15 perces időzítővel anélkül szellőztetheti a helyiséget, hogy a tetőablak bezárásával kellene foglalkoznia – a VELUX Touch megteszi ezt Ön helyett.

 

Ébresztő, Touch!

A VELUX Touch közelségérzékelőket használ a képernyő aktiválásához. Csak annyit kell tennie, hogy elé áll, és máris aktiválódik.

 

VELUX termékeit csoportosan is vezérelheti!

Kombinálja az összes elektromos és napelemes VELUX termékét, és vezérelje őket együtt vagy külön-külön – igényei szerint.

A Veluxtermékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!