Lejtőkialakítás az Austrothermmel

A lapos tetők tervezésekor ügyelni kell arra, hogy a vízszigetelésnek – a szerkezet típusától függően – minimális lejtése legyen, hogy az esővíz elvezetése a tetőről biztosított legyen. Az AUSTROTHERM ferde elemek ideálisak erre a célra, mivel megbízható, könnyű, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező megoldást nyújtanak, ha a pontos tetőterv, a terhelési lista és a beépítési terv alapján kerülnek beépítésre.

 

Az 1,0 m x 1,0 m-es ferde polisztirolhabelemek különböző minőségben kaphatók. Az AT-N100 nem megközelíthető tetőkhöz, az AT-N150 vagy AT-N200 pedig a terheléstől függően megközelíthető tetőkhöz, kezelt tetőkhöz és zöldtetőkhöz használható.

Ha fokozott szigetelési igény merül fel, akkor a szigetelőréteg vastagsága grafit hozzáadásával csökkenthető. A szürke színű szigetelőanyagok alacsonyabb hővezető képessége különösen előnyös lehet, ha a parapetfal nem elég magas.

A nyeregtetők típusai: lejtős elem, völgyelem, nyeregtető elem, gerincelem.

 

Tervezzen velünk egy vagy két életre!

Az Austrotherm polisztirol termékei segítenek bolygónk klímájának védelmében és a környezettudatos épületekkel fenntartható jövőt teremteni. A hatékony szigeteléssel nemcsak a környezetünknek, hanem a pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkennek, így a szigetelés gyorsan megtérül, arról nem is beszélve, hogy ma már sokkal kényelmesebben érezzük magunkat otthonunkban.

 

Műszaki adatok

Termékosztály: EPS 100, 150, 200

Hővezető képesség (meghatározott érték): 0,037, 0,034, 0,033 W/mK

Hővezető képesség (névleges érték): 0,037, 0,034, 0,033 W/mK

Panel mérete: 1000 x 1000 cm

 

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket védeni kell a mechanikai sérülésektől, hosszú távú tárolás esetén pedig a víztől és a közvetlen ultraibolya sugárzástól (napfénytől). Az expandált polisztirolhab termékek tárolási körülmények között korlátlan ideig felhasználhatók.

Az Austrotherm termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!