Makita – kefe nélküli motorok

A Makita közel 10 éve dolgozik kefe nélküli motorokkal. Amióta bevezetésre kerültek a gyártószerszámok kínálatában, a kefe nélküli motorok felbecsülhetetlen értékűnek bizonyultak a hosszabb élettartam és a nagyobb teljesítmény előnyeinek köszönhetően.

 

2X HOSSZABB ÜZEMIDŐ

A Makita Brushless motor precíziós tervezéssel készült, hogy akár 50%-kal hatékonyabb legyen, mint egy összehasonlítható modell. Ez azt jelenti, hogy egy teljesen feltöltött 18 V-os lítium-ion akkumulátor csaknem kétszer annyi ideig bírja, mint egy hagyományos motorral működő termék.

A Makita Brushless szerszámok nagyobb termelékenységet hoznak magukkal, mivel nem csak tovább bírják, de gyorsabban is töltődnek, köszönhetően a lítium-ion teljesítményének és egyedülálló 22 perces töltési idejének üres állapotból.

 

A LÍTIUM-ION EREJE

Természetesen, mivel a Makita Brushless termékcsalád lítium-ion rendszerrel működik, egyetlen akkumulátor több mint 50 szerszámban és termékben használható. Az egyik akkumulátoros ütvecsavarozó megvásárlása vagy egy üdvözlendő kiadás lehet, vagy a Makita szerszámok növekvő gyűjteményének kezdete az Ön arzenáljában.

 

KEVESEBB SÚRLÓDÁS, TÖBB NYOMATÉK

A súrlódást okozó kefék nélkül a kefe nélküli motor nagyobb súlyarányú nyomatékot tud produkálni. Ha több nyomaték áll a rendelkezésére, kevesebb teljesítményre van szükség a mindennapi használathoz, ami növeli a motor hatékonyságát és meghosszabbítja a termék teljes élettartamát, mivel a karbantartás kevésbé válik kérdésessé.

Biztosak vagyunk benne, hogy egy Makita Brushless kevés vagy semmi probléma nélkül megállja a helyét a hasonló termékekkel szemben. A hosszabb élettartam és a nagyobb teljesítmény előnyeit nehéz figyelmen kívül hagyni.

 

PRAKTIKAI

Az elektronikusan vezérelt kefe nélküli motor hatékonyan használja az energiát, hogy a nyomatékot és a fordulatszámot az alkalmazás változó igényeihez igazítsa.

 

HATÉKONY

A nagyon hatékony energiatermelésnek köszönhetően megnő az egyetlen teljes akkumulátortöltéssel végzett munka mennyisége. Az akkumulátor élettartamának munkamennyisége megnő, csökkentve ezzel az akkumulátor költségeit.

 

TARTÓS

A BLDC motor használata csökkenti a hőtermelést; a ház felületén a hőmérséklet-emelkedés jól csökkenthető, még a kemény ipari alkalmazásokban is, amelyek folyamatos, hosszú működést igényelnek.

Makita, a világ legjelentősebb elektromos szerszámgyártója. 100 éves tapasztalattal rendelkező termékeinket világszerte elismerik teljesítményük és minőségük miatt.

 

VÍZIÓINK

A Makita mindig is azt a víziót vallotta, hogy a társadalom és a globális közösségek képesek legyenek fejlődni önmaguk és a jövő generációi számára. A Makita a szerszámok biztosításával biztosítja, hogy bármi lehetséges legyen.

Ebben biztosak lehetünk azokkal a kezdeményezésekkel, amelyek minden egyes lépésnél irányítják vállalkozásunkat. A környezetvédelemre való tekintettel, a fejlődő biztonsági intézkedésekkel, valamint a tervezés és a gyártás terén megvalósuló innovációkkal biztosak vagyunk abban, hogy nem csak a jobb mához járulunk hozzá, hanem egy jobb jövőbe fektetünk be.