Makita – kompakt extrém technológia: CXT

A 12Vmax CXT termékcsalád a lehető legkisebb gépprofilba integrálja a kiváló gépi teljesítményt.

 

TÖBBÉRINTKEZŐS CSÚSZÓAKKUMULÁTOROK NAGY KAPACITÁSÚ CELLÁKKAL

A 12V CXT lítium-ionos csúszóakkumulátor, hasonlóan a piacvezető 18 voltos Li-Ion akkumulátorhoz, amelyet a nehezebb LXT termékcsaládban használnak, többérintkezős csatlakozókkal rendelkezik, hogy még extrém munkarezgések esetén is stabil kapcsolatot biztosítson. A csúszóakkumulátor könnyen illeszkedik a szerszámokba és a töltőkbe, és ugyanolyan magas szintű szerkezeti szilárdsággal rendelkezik, valamint beépített védelemmel a túlterhelés vagy a túlzott lemerülés megakadályozására.

 

KICSI ÉS SOKOLDALÚ:

  • Makita – CXT hátsó LED-es kijelzős kijelző
  • Akkumulátor LED-es üzemanyag-mérő kijelző
  • Nagyobb akkumulátorkapacitás
  • Egyedi cellafigyelés
  • Védőáramkör
  • Alacsony hőmérsékletű teljesítmény

 

A CXT termékcsaládhoz 2,0Ah és 4,0Ah kapacitású akkumulátorok is kaphatók. Ezek a csúszó akkumulátorok túlterhelés elleni védőáramkörrel rendelkeznek, -20°C-ig működnek, és 4 fokozatú LED-es üzemanyagszintjelzővel rendelkeznek. A DC10SA töltő ventilátoros hűtőrendszerrel rendelkezik, amely a 2,0Ah-s akkumulátor töltési idejét mindössze 30 percre teszi.

A legújabb 12v-os csúszóakkumulátor-család folytatja a Makita kínálatának ezen ágazatának bővülését, ahol ezeknek a precíziós szerszámoknak a teljesítménye és mozgékonysága miatt folyamatosan nő az értékesítés.

 

12V LÍTIUM-ION 4.0AH (BL1041B)

Akkumulátor üzemanyagszint-mérővel. Az új Makita 4,0 Ah-s akkumulátor 60 perces gyorstöltési idővel a DC10SB töltővel vagy 130 perces normál töltési idővel a DC10WD töltővel.

DC10SB 12V-OS GYORSTÖLTŐ

Kompakt és könnyű akkumulátortöltő, amelyet a BL1015, BL1020B és BL1041B típusú csúszó típusú lítium-ion akkumulátorok töltésére terveztek. Ez a töltő optimalizált hűtőrendszerrel és gyors töltési idővel rendelkezik.

12V LÍTIUM-ION 2,0AH (BL1021B)

Akkumulátor üzemanyag-mérővel. Az új Makita 2,0Ah akkumulátor 30 perces gyorstöltési idővel a DC10SB töltővel vagy 70 perces normál töltési idővel a DC10WD töltővel.

DC10WD 12V-OS STANDARD TÖLTŐ

Kompakt és könnyű akkumulátortöltő, amelyet a BL1015, BL1020B és BL1041B típusú csúszó típusú lítium-ion akkumulátorok töltésére terveztek.

12V LÍTIUM-ION 1,5AH (BL1016B)

Az új Makita 1,5 Ah-s akkumulátor 22 perces gyorstöltési idővel a DC10SB töltővel vagy 50 perces normál töltési idővel a DC10WD töltővel.

MAKITA INNOVÁCIÓ

A Makita jövőképének kulcsa a technológiánk és termékeink folyamatos innovációra való törekvése. Az olyan biztonsági megoldásainktól kezdve, mint az AVT és a porelszívás, egészen a lítium-ion akkumulátor és töltő technológiánkig, a Makita az új ötletek élvonalában van. Mindez a Japánban található, külön erre a célra létrehozott kutatási és fejlesztési központunknak köszönhető, ahol mérnökeink keményen dolgoznak azon, hogy folyamatosan fejlesszék termékeinket minden szempontból, az energiafogyasztástól kezdve az ergonómiai kialakításon át a funkcióig.