Makita vezet a vezeték nélküli átalakításban

A kiterjedt vezeték nélküli OPE-rendszer folyamatos bővítését új, 360 fokos országos médiakampány támogatja. A Makita rendelkezik a világ legnagyobb professzionális vezeték nélküli, 18 V-os lítium-ionos csúszós akkumulátorokkal működő professzionális kültéri erőgép-rendszerével. A 18V | 36V LXT rendszerben több mint 60 OPE termék található.

2022. március 7., La Mirada, CA – A Makita®, a vezeték nélküli technológia innovációs vezetője a gázüzemű berendezések „zöldebb” alternatívái iránti növekvő igényt továbbra is kielégíti az iparágvezető vezeték nélküli kültéri erőgépek (OPE) rendszerének folyamatos bővítésével. A gázüzemű berendezések ezen akkumulátoros alternatíváinak ismertségének növelése érdekében a Makita® U.S.A., Inc. ma elindította a „Rule the Outdoors” (Uralkodj a szabadban) 360 fokos országos figyelemfelkeltő kampányát, amely a médiacsatornákon keresztül, a műsorszolgáltatástól a digitális platformokig terjed.

„A Makita gyorsan felismerte a gázüzemű kültéri erőgépektől való eltávolodást és az akkumulátoros gépek iránti keresletet a szakemberektől a háztulajdonosokig” – mondta Brent Withey, a Makita U.S.A., Inc. márka marketing alelnöke. „Egyetlen más vállalat sem fektetett be úgy a vezeték nélküli technológiába, mint a Makita, és az eredmény a professzionális vezeték nélküli erőgépek teljes rendszere. A Rule the Outdoors kampányunkkal azt üzenjük a felhasználóknak szerte Amerikában, hogy most jött el az ideje a vezeték nélküli használatnak, anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kellene kötni.”

 

Országos médiakampány: 400 millió megjelenés

A Makita ma indította el a „Rule the Outdoors” (Uralkodj a szabadban) országos médiakampányát, amelynek célja a vezeték nélküli technológia ismertségének növelése és az LXT Cordless OPE iránti kereslet növelése. A „Rule the Outdoors” kampány a nyár közepéig tart, és összesen több mint 400 millió megjelenést tesz lehetővé a médiaplatformokon. Ez a széles körű elérés magában foglalja a vezető televíziós csatornákat és sportcsatornákat, valamint 50 millió digitális médiamegjelenést. A kampány a márkakereskedő partnerekre is kiterjed az üzletekben található eszközökkel és élő eseményekkel, beleértve a Makita Driving Innovation Tourt is.

 

Az új akkumulátoros fűnyíró akár fél hektár területet is levághat

A „Rule the Outdoors” elindítása az új 36V (18V X2) LXT 21″ önjáró fűnyíró készlet (XML11CT1) megjelenését jelzi, amely a kampányban is szerepel. A fűnyíró a készletben található négy darab 18V-os LXT 5,0Ah-s akkumulátorral egyetlen töltéssel akár fél hektárnyi területet (,44 hektár önjáró üzemmódban, 0,55 hektár toló üzemmódban) is képes megállás nélkül levágni. Korlátozott ideig a vásárlók két ingyenes 18V LXT 5,0Ah akkumulátorral (219 USD értékű), összesen négy akkumulátort kapnak a vásárláskor.

 

A világ legnagyobb professzionális vezeték nélküli rendszere

A Makita rendelkezik a világ legnagyobb professzionális vezeték nélküli kültéri akkumulátoros erőgéprendszerével (18 V-os lítium-ionos csúszós akkumulátorokkal), több mint 60 OPE termékkel a 18V | 36V LXT rendszeren belül. Összességében az LXT rendszer több mint 300 kompatibilis vezeték nélküli szerszámot és OPE-t, valamint világítást, rádiókat, munkaruházatot és egyebeket kínál.

A Makita az új 40V | 80V XGT rendszerben az akkumulátoros OPE termékeket is bővíti a berendezések és szerszámok között. Az egész napos professzionális használathoz pedig a Makita ConnectX™, a kültéri elektromos berendezések olyan termékcsaládját kínálja, amely a ConnectX™ termékekkel, valamint a kiválasztott LXT és XGT termékekkel egy adapter használatával külső akkumulátorcsatlakozást használ a hosszabb üzemidő érdekében. A ConnectX™ meghosszabbított üzemideje a professzionális felhasználók számára valódi gázhelyettesítést biztosít.

A vezeték nélküli készülékekre való áttérés felgyorsítása a vezeték nélküli innovációra való összpontosítás felgyorsítja a gázüzeműről a vezeték nélkülire való átállást.

„Az elmúlt néhány évben a vezeték nélküli OPE-k iránti kereslet drámaian megnőtt az egész spektrumban, a profi kertépítőktől a háztulajdonosokig és az őket kiszolgáló kereskedőkig” – mondta Mario Lopez, a Makita U.S.A., Inc. termékfejlesztési igazgatója.

„A profi kertépítők többet fizetnek az üzemanyagért, miközben ellenállnak a gázüzemű berendezések zajának és károsanyag-kibocsátásának, ezért keresik a vezeték nélküli berendezéseket” – mondta Lopez. „A háztulajdonosok a vezeték nélküli fűnyírókra és fúvókra térnek át az azonnali indítás és a gázzal kapcsolatos zéró gondok miatt. A kiskereskedők pedig megbízható, kereskedelmi szintű teljesítményű vezeték nélküli berendezéseket keresnek vásárlóik számára. A Makita minden esetben teljes körű vezeték nélküli rendszerrel felel meg az igényeknek a fűnyírás, a nyírás, a vágás és a takarítás terén, valamint a tartozékok széles választékával. A Makita minden felhasználó számára kínál teljes körű vezeték nélküli megoldást.”

A Makita kültéri erőgépekről és a Rule the Outdoors kampányról további információkat a http://www.makitatools.com/RTO weboldalon talál.

 

A Makitáról

A Makita világszerte ipari erőgépek, elektromos berendezések, pneumatikai és tisztítási megoldások gyártója, valamint ipari tartozékok széles választékát kínálja. A Makita U.S.A., Inc. székhelye a kaliforniai La Miradában található, és kiterjedt értékesítési hálózatot működtet az USA egész területén. Az Egyesült Államokban több mint 50 éve, világszerte pedig több mint 100 éve működő Makita a tapasztalatot és a szakértelmet használja fel a kategóriájában legjobb megoldások gyártásához.