MAPEI páratlan ajánlat

mapei

Termékeik rendkívül specifikus és fejlett megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek az építőipar világában. A Mapei termékek felhasználói nap mint nap saját szemükkel látják, hogy a termékválasztás hogyan vezet a munka optimalizálásához, a maximális hozamhoz az alkalmazás során és tökéletes eredményekhez bármilyen körülmények között. A MAPEI nem csak beszállítója, hanem partnere is azoknak, akik ebben az iparágban szeretnének dolgozni. Nevük egyet jelent az innovációval, és minden évben több ezer új készítményt fejlesztenek ki az Önök igényeinek megfelelően. Több mint 5000 technikailag fejlett terméket kínálnak, amelyek minden elképzelhető igényt kielégítenek. Így igyekeznek javítani az épületek tulajdonságait – a földrengésálló kiegészítő berendezésektől kezdve a környezetünk egészséges légköréig.

 

MAPEI szaktudás

Építőipari szaktudásuk az építkezésen szerzett tapasztalatokból fakad. Az ügyfelek kereskedőivel és építőivel folytatott folyamatos eszme- és tapasztalatcsere révén első kézből származó információkhoz jutnak, hogy az innovációnak formát adhassanak, és a kínált termékcsaládok és referenciák új termékeiknek formájában újrafogalmazzák a javaslatokat. A kerámialapok és építőanyagok legkisebb és legnagyobb értékesítési pontjától a legnagyobbig a minőségünk nem korlátozódik magára a termékre, hanem az értékesítési csapat szakértelme, a kiskereskedők szenvedélye és a tanácsadásuk értéke is tükröződik.

 

MAPEI ügyfelek

Ügyfeleik igénybe vehetik műszaki szervizük szolgáltatásait és folyamatos tanácsadásukat, szakmai támogatásukat a tervezéstől a kivitelezési fázisig, hogy a végeredmény megfeleljen az elvárásoknak.

 

Nemzetközivé válás és specializáció: sikerük kulcsa

A specializáció teszi lehetővé a nemzetközivé válás folyamatát. Ez a kapacitás a termelékenység növelésére szolgál a világ legfontosabb piaci régióiban üzembe helyezett létesítmények révén, hogy a megoldásokat a helyi igényekhez igazíthassák. Ebben a folyamatban a Mapei első számú prioritása a kutatás és fejlesztés az építőipar világának minden igényét kielégítő termékek gyártása érdekében, hogy közvetlenül tudjon reagálni a vevők és a vásárlók egyedi igényeire.

Nem szabad elfelejteni, hogy a termékrendszereiknek köszönhetően mindenféle probléma azonnal kezelhető és megoldható, olyan megoldásokkal, amelyek kevés károsanyag-kibocsátással vagy az emberekre és a környezetre ártalmatlan kibocsátással járnak, miközben garantáltan hosszú éveken át tartó eredményeket biztosítanak. Annak érdekében, hogy több speciális igényt a legmegfelelőbb módon tudjanak kielégíteni.

 

MAPEI nyersanyagok

A legnagyobb kihívás az egyes piacok igényeinek azonosítása és kielégítése, valamint a beruházásoknak a magasan specializált üzleti területekre való összpontosítása, hogy az építőipar minden területén a legmagasabb minőség iránti elkötelezettségüket tovább erősítsék. E Vinavil-stratégia részeként 1994-ben jelentős mértékben bevonták a stratégiai nyersanyagokat. Ennek eredményeként most már képesek  bővíteni a termékkínálatuk sokszínűségét. Ezt a lépést követte a lengyel Gorká cementgyár és a kiváló minőségű adalékanyagokat gyártó olasz VaGa felvásárlása.