Megjelent a Mapepur winter foam G

Ez egy univerzális szerelőhab ablakok és egyéb általános építési kötések hézagainak kitöltésére és tömítésére a téli időszakban.

A MapePUR Winter Foam M és a MapePUR Winter Foam G az építőipari és szerelési ágazatban a különböző építőelemek és szerelvények közötti hézagok és illesztések kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgál alacsony hőmérsékleten.

 

Műszaki tulajdonságok

A MapePUR Winter Foam M egykomponensű, öntáguló hab egy adagoló karral ellátott, nyomás alatt álló szórófejes flakonban, míg a MapePUR Winter Foam G egykomponensű, öntáguló hab egy nyomás alatt álló szórófejes flakonban, amely a termék adagolására szolgáló speciális MapePUR Gun Standard pisztollyal használható.

Mindkét termék poliuretán prepolimert, habképző anyagokat és speciális adalékanyagokat tartalmaz, és mentes az ózonréteget lebontó CFC-ktől. Az extrudált termékek a levegő nedvességével érintkezve kitágulnak, és rövid időn belül megszilárdulnak, hogy stabil, zárt cellás szerkezetet képezzenek, amely kiváló mechanikai, szigetelő és hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A MapePUR Winter Foam M és a MapePUR Winter Foam G vízálló és ellenáll a -40°C és +90°C közötti hőmérsékletnek, a nedvességnek és az öregedésnek. Mindkét hab jól tapad az összes szokásos építőanyaghoz, mint például tégla, beton, vakolat, fa, fém, üveg, polisztirolhab, PVC és merev poliuretánhab, és ellenáll a penészfertőzésnek. A MapePUR Winter Foam M és a MapePUR Winter Foam G kikeményedés után vágható, csiszolható, gyalulható, fúrható, cementkötésű termékekkel vakolható vagy festhető.

A német DIN 4102 szabvány szerint a termékek a B3 tűzveszélyességi osztályba tartoznak.

 

A termék kiválóan alkalmas az alábbi feladatok ellátására:
  • Ajtó- és ablakkeretek, redőnyök szigetelése és hangszigetelése.
  • Különböző építőanyagok közötti hézagok kitöltése és szigetelése.
  • Ajtó- és ablakkeretek rögzítése.
  • A keretek és a falak/szerelvények közötti hézagok kitöltése és tömítése ajtók és ablakok beépítésekor.
  • A fűtési, légkondicionáló és hűtőrendszerekben az áttörő csatornák szigetelése.
  • Lapos és magas tetők építőelemeinek és szerelvényeinek kitöltése és szigetelése.
  • Szigetelt burkolatrendszerek elemeinek és szerelvényeinek kitöltése és szigetelése.
  • Beágyazott elektromos elemek, például kábelburkolatok és csatlakozódobozok rögzítése gipszkarton falakban is.
  • Zsaluzatok tömítése betonozáskor.

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!