Melyik a legjobb csemperagasztó?

Ha csemperagasztót keres, az egyik legfontosabb dolog, amit figyelembe kell vennie, hogy olyan termékről legyen szó, amely magas és közepes vízfelvételű burkolatok ragasztására alkalmas. Így nem kell aggódnia a nedvesség szivárgása miatt abban a környezetben, ahol a padlót lerakja.

A csempe a lakások és kereskedelmi helyiségek belső és külső terében egyaránt lerakható. Ezért kulcsfontosságú, hogy olyan terméket találjon, amely az ingatlanon belül és kívül is azonos hatékonysággal rendelkezik.

Az is fontos, hogy a ragasztó képes legyen közepes, 12 mm körüli rétegvastagságon dolgozni.

Ha minőségi terméket keres a padló csempével történő felújításához, akkor jó választás lehet a MORTAR ragasztó. Ez egy kifejezetten magas és közepes nedvességfelvételű termék, mely kiváló kerámiapadlók és márványburkolólapok lerakásához.

 

Mennyi ideig tart a csemperagasztó száradása?

A MORTAR csemperagasztó egyik nagy előnye a gyors száradási idő. Mindössze 72 óra múlva egy jó tisztítószerrel megtisztíthatja a területet, majd gond nélkül mozoghat a helyiségben.

 

A csempe lerakásának folyamata

  1. MORTAR ragasztó előkészítése és felhordása
  2. Adjon egy vödörbe 4,8 liter tiszta vizet. Apránként adjuk hozzá a 20 kilogrammos zsákot, amíg sima, csomómentes masszát nem kapunk. Hagyja állni a keveréket 10 percig (ez a rész kulcsfontosságú, mert ez reaktiválja a termék ragasztó összetevőit).
  3. Egy fémsimító sima oldalával vékony rétegben vigye fel a felületre, ahová a csempéket fektetni fogja (ha a darabok 40 cm-nél hosszabbak, vigye fel a ragasztót az egyes csempék hátuljára is).
  4. Helyezze a darabokat a helyükre, nyomkodva és előre-hátra mozgatva mindegyiket, a csíkokra merőlegesen, ellapítva azokat és elhagyva a habarcsot.
  5. Egy kalapács fa nyelével enyhén kopogtassa meg a darabokat, hogy szilárdan illeszkedjenek.
  6. Távolítsa el a darabok közötti friss ragasztómaradványokat.

 

További információk a MORTAR csemperagasztóról

A ragasztó Portland porból készül, egy olyan összetevőből, amely vízzel keverve rendkívül hatékony a magas és közepes nedvességfelvételű kerámiapadlók és márványlapok lerakásához. Ez a termék annyira könnyen alkalmazható, hogy bárki használhatja, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e előismeretekkel (csak kövesse a fent ismertetett lépéseket).

Emellett nagyon sokoldalú ragasztó, mivel lakások és kereskedelmi helyiségek belső és külső terében egyaránt használható. Minden körülmények között biztos lehet benne, hogy olyan csempepadlót kap, amilyet szeretne otthonába vagy üzletébe.