Melyik modellt célszerű alkalmazni?

Az SCV vagy SilverCommonVentilation a meglévő ventilátorok és esetleg motorok cseréjére vagy korszerűsítésére szolgál. Az SCV modellek fokozatbeállítása kb. 4 lépés, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb szívást érjen el főzés vagy fürdés közben. Ezt a rendszert gyakran használják lakásokban vagy családi házakban, ahol a rendszernek saját motorja van, amely egy felső szekrényben vagy a tetőtérben található. A motor több helyiséghez is csatlakoztatható, mint a fürdőszoba és a folyosó. A régi rendszerre jellemző, hogy zuhanyozáskor a konyhába kell kimenni a sebességet fel-le forgatni, ugyanis a motor vezérlése a ventilátoron keresztül történik. A ventilátor AC és DC motorokkal is használható. A motort gyakran a levegőztetőgéppel egy időben cserélik, mivel gyakran ezek a készülékek egyidősek. Az EXC 1100 minden SCV modellhez illeszkedik.

 

Silver Szellőző Megoldások

Az SCV rendszerrel a szellőztető és a fürdőszobai elszívó egy közös motorhoz csatlakozik, amely vagy a padláson, vagy egy felső szekrényben található. A motor megállás nélkül járhat, a fordulatszámot pedig a ventilátor szabályozza.

A motorhoz több extra helyiség is csatlakoztatható, például mosókonyha vagy ehhez hasonló szobák, ahol szükség lehet a magas páratartalom eltávolítására.

A= A motor szekrényben vagy ehhez hasonló részlegben van elhelyezve.

B= A motor a tetőtérben található.

 

Keresse nálunk a Silver páraelszívó és szellőztető SCV modelleket.