Napelemes rendszerek

Megoldások fotovoltaikus modulok felszereléséhez

A Fischer praktikus rendszereket és konzolokat kínál a napelemmodulok felszereléséhez. A napelemek fenntartható megoldást jelentenek az energiatermelésre, és számos környezeti és gazdasági előnnyel járnak. A legjobb az egészben, hogy napelemes rendszereiket lapos és ferde tetőkre egyaránt pillanatok alatt fel lehet szerelni. Emellett a tetőfedő anyagok széles skálájával kompatibilisek, mint például a cserép, zsindely, pala, szálcementlemez, trapézlemez vagy állóhomlokzati tető.

 

A fotovoltaikus modulok rögzítésére szolgáló SolarFix termékcsalád a fischer rögzítés terén szerzett szakértelmének eredménye.

 

A napelemes rögzítőrendszereket lakossági, kereskedelmi és ipari létesítményekhez tervezték, és különböző alkalmazási területeken használatosak. A termékcsalád különböző megoldásokat kínál ferde tetőkhöz, lapos tetőkhöz és speciális konstrukciókhoz.

 

A napelemes termékek TÜV-tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja a termék statikai számításait a DIN 1055-4, DIN 10555, EN1991-1-3 és EN 19911-1-4 szabványok szerint, és biztosítja a hó- és szélterhelési paraméterek vizsgálatát.

 

A fischer megoldások előnyei a fotovoltaikus modulok rögzítéséhez

  • Átfogó választék: Többféle megoldás a különböző tervezési követelményekhez és a különböző alkalmazástípusokhoz.
  • Nagy szilárdságú anyagok: A fischer fotovoltaikus rendszerekhez készült rögzítő rendszerek biztonságosak és tartósak.
  • Innovatív, szabadalmaztatott és tanúsított rendszerek: A fischer kutatási és fejlesztési részlege folyamatosan fejleszti a termékeket, hogy korszerű gyártási megoldásokat és eljárásokat kínáljon.
  • Kiváló műszaki és kereskedelmi szolgáltatás: Átfogó értékesítési hálózat, képzés a kereskedők és technikusok számára, képzett műszaki támogatás, modern szoftverek.

 

Az új SOLARPANEL-FIX tervezőszoftver

A SOLARPANEL-FIX a FiXperience csomag online modulja a fotovoltaikus modulok rögzítési rendszereinek tervezéséhez: Egyértelmű és logikus eljárással támogatja a szakembereket a fotovoltaikus alépítmények tervezésében.

 

A szoftver lehetővé teszi a hó- és szélterhelés automatikus kiszámítását az építési helyszín földrajzi elhelyezkedésétől függően, az EN 1991-es európai szabvány (Eurocode 1) követelményeinek megfelelően, valamint a termékkatalógus, a telepítési terv és az alépítmény létrehozásához szükséges műszaki előírások letöltését. Ez utóbbi leírja a rendszerelemek statikai vizsgálatát az EN 1993 (Eurocode 3) és az EN 1999 (Eurocode 9) európai szabványok, valamint a fischer előírások szerint.

A Fischer termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!