NEO Tools minősége

A NEO Tools kéziszerszámait a legigényesebb felhasználók számára készítette. Hiszen a NEO Tools termékek a legjobb anyagok és a legújabb technológiák alapján készülnek. A kompromisszumok nélküli minőség az igazi professzionalizmus meghatározója, ezért a NEO márka célja a speciális laboratóriumokban és a szakemberek munkahelyein egyaránt tesztelt megbízható szerszámok nyújtása.

A NEO termékek legmagasabb minőségének bizonyítéka a tanúsítványok,többek között a TUV, DIN, ISO tanúsítványok, valamint az elégedett fogyasztók széles köre mind az országban és külföldön. A termékek ergonómiája nagyon fontos a munkavégzés során, ezért a NEO márka termékeinek megvalósításakor különös figyelmet fordítottak erre a szempontra. Termékeik tartósak és precízen kivitelezettek, ugyanakkor maximálisan alkalmazkodnak az őket használó emberek igényeihez, ami növeli a termelékenységet. Az ilyen kialakítású eszközöknek köszönhetően a felhasználók nagyobb munkakomfortot érezhetnek. A NEO szerszámokat úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a konkrét feladatok elvégzését. Ergonomikus formájuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kézbe, aminek köszönhetően a felhasználó kevésbé érzi a fizikai fáradtságot, és hosszabb ideig tud a szerszámmal dolgozni.

Összefoglalva, termékeik ergonómiája csökkenti a fizikai fáradtságot, megkönnyíti a munkát és növeli a hatékonyságot. Mindez a munkabiztonságot jelenti. A NEO a szakembereknek és az igényes felhasználóknak szánt szerszámok, ezért a legmagasabb minőség és a tartósság áll számukra az első helyen. A professzionális szerszámok tervezésének egyik kulcseleme a minőségük aprólékos és szigorú laboratóriumi ellenőrzése.

 

NEO Tools tartóssága

A NEO kutatóközpontban a szerszámok 50 különböző, speciális és szigorú tartóssági tesztnek vetik alá magukat, amelyeket egy magas színvonalú szakemberekből álló csapat felügyel. A minőségi kutatás az európai szabványok alapján történik. A laboratóriumban alkalmazott minőségirányítási rendszerük rendelkezik a minőségellenőrzés egyik legfontosabb ISO 9001: 2015 szabványának megfelelőségi tanúsítvánnyal.Emellett az eszközök vizsgálatát független, jó hírű kutatóközpontokra bízzuk. Ennek eredményeként a NEO kéziszerszámok a legfontosabb minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek. A kínált termékek garanciát jelentenek a kiváló minőségű anyagok, a legújabb technológiák és a formatervezés tekintetében.

A NEO szerszámok élvezik az igényes felhasználók és a legmagasabb szintű megoldásokat kereső szakemberek bizalmát.

Számos kitüntetés tanúskodik a megbízhatóságról és az üzleti környezet elismeréséről. Ezek közül a legfontosabb a 2012-ben elnyert nemzetközi TÜV tanúsítvány, amely a szerszámaik megbízhatóságának bélyegét jelenti. Ezzel csatlakoztak a minőségellenőrzés európai szakértői csoportjához. Az engedély több mint 1000 termékre vonatkozik, beleértve a mechanikai, építőipari, illesztési, díszítő és munkavédelmi ruházatot (HD sorozat). Ennek köszönhetően a fogyasztó biztos lehet abban, hogy a megvásárolt szerszámok megfelelnek az elvárásoknak

 

NEO Tools ISO ÉS DIN TANÚSÍTVÁNYOK

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet által odaítélt ISO tanúsítvány a nemzeti szabványügyi szervezeteket társítja.  A DIN tanúsítvány a Német Szabványügyi Intézet tanúsítványa, amely a németországi szabványügyi intézmények munkájáért felelős, és a világ és az európai szabványügyi szervezetekben való képviseletüket látja el.

Eszközeiket a legigényesebb felhasználókra gondolva alkották meg. Hogy megfeleljenek elvárásaiknak, a szerszámok megfelelnek a legmagasabb minőségi kritériumoknak. Ezért a gyártási folyamat során gondosan kiválasztott anyagokat alkalmaznak, és a szerszámok minőségét folyamatosan ellenőrzik a szigorú és aprólékos ellenőrzési eljárások során.

 

NEO Tools garancia

A garancia a vásárlástól számított 25 év alatt észlelt valamennyi gyártási és anyaghibára kiterjed.