NEO TOOLS ruhák

NEO TOOLS CAMO

A camo trend az 1970-es évek óta inspirálja a divatvilágot. Így a tervezők a CAMO kollekciók megalkotásakor kitaláltak egy csak a NEO TOOLS-nál elérhető egyedi terepszínű mintát. A minta nagyszerűen mutat, ha egységes színekkel kombináljuk, számos stíluson és különböző anyagokon. Ez a sokféleség lehetővé teszi, hogy a sorozat egységes egységet alkosson, és hogy az összes modellt szabadon össze lehessen kapcsolni. Az új Camo vonal ügyesen ötvözi az erős, katonai jelleget a városi alkalmi stílussal. Klasszikus példája az egész évszakos, változatos felhasználásra alkalmas ruházatnak. A Camo sorozat tökéletes választás munkához, a városba és a szabadtéri tevékenységekhez is. A vonal munkaruházatai nemcsak modernek, kényelmesek, hanem mindenekelőtt garantálják a munkahelyi biztonságot is.

A Camo kollekció 11 munkaruha modellből áll, többek között:

 • Nadrágok
 • Overallok
 • Polár pulóverek
 • Kétoldalas testmelegítők
 • Dzsekik
 • Pólók
 • Hosszú ujjú blúzok

A termékcsalád a funkcionalitást, a kényelmet és a modern dizájnt értékelő férfiak számára valamint a legújabb divattrendeknek megfelelően készült. A merész színséma figyelemre méltó – a domináns, telített kék szín frissességet és energiaérzetet kölcsönöz a ruháknak, és jó kompozíciót alkot a kontrasztos feketével és a mélyvörössel. Ez a színválaszték kiemeli a modern életstílus megjelenését. A különböző anyagok használata a HD+ sorozatot az egész évszakos ruhák példájává teszi, amelyek a munkában és a mindennapokban is használhatók. A ruhák kényelmes funkcionális megoldása maximális használati kényelmet biztosít.

 

Seria HD+ 6

A Seria HD+ 6 munkaruha modellből áll, többek között:

 • nadrág
 • overallok
 • kabátok
 • pólók
 • hosszú ujjú pólók

 

NEO TOOLS munkaruha

A legújabb munkavédelmi katalógusban új NEO TOOLS munkaruha-kollekciók szerepelnek. A NEO TOOLS következetesen új trendeket teremt a munkaruházat területén, és bebizonyítja, hogy a munkaruházatnak nem kell hétköznapinak lennie. A példák arra, hogy a funkcionalitás és a minőség hogyan fér meg a jó esztétikával, megtalálhatók a NEO TOOLS legújabb Health and Safety katalógusában, amely négy új munkaruha kollekciót mutat be, kiegészítve a népszerű ruházati termékeket.

A NEO márka legújabb katalógusa 2020. december végétől elérhető a kiskereskedelmi üzletekben. A jól ismert munkavédelmi megoldások mellett három új munkaruha-kollekciót – Premium, Denim és Camo Navy – is tartalmaz. A Premium sorozat a legigényesebb felhasználóknak szánt megoldásokat jelenti. Itt a modern ruhadizájn találkozik a kiváló minőségű anyagokkal és a professzionális kültéri ruházat világából származó fejlett technológiákkal, beleértve a Cordura párnázást, az YKK cipzárakat és a PrimaLoft melegítő rétegeket.

Akik a klasszikus stílusú ruhákat kedvelik, biztosan szeretni fogják a Denim sorozatot. Az örökzöld farmeranyagra épülő kollekció tartósságával, praktikusságával és magas viselési kényelmével tűnik ki, városi stílusa pedig munkahelyen és alkalmi viselethez egyaránt remekül használható.

A legújabb ruházati sorozat harmadik darabja a Camo Navy. Színeit a kék természetes árnyalatai ihlették, és az örökké népszerű terepszínű mintával ötvöződnek, amely tökéletes a munkához.