Sakret minőség

Sakret minőség

Nemzetközi siker, regionális jelenlét. „Gondolkodj globálisan, cselekedj helyben” – a SAKRET évek óta sikeres ezen elv szerint. Ők a készre kevert szárazhabarcs feltalálói. De ezen a találmányon nem pihentek meg a babérjaikon – a szárazanyagok világpiacán kiemelkedő pozíciót harcoltak ki magunknak. A SAKRET márkanév több mint 75 éve világszerte a szárazanyagokkal kapcsolatos kiváló minőségű megoldásokat képviseli.

 

Sakret szárazhabarcs

Ma a készre kevert szárazhabarcsok egyik legnagyobb gyártója. Ez egyrészt a vevőikhez való közelségüknek köszönhető. A SAKRET nem kínálja ugyanazokat a termékeket és szolgáltatásokat a világ minden piacán, de ott vannak jelen, ahol az ügyfeleink és partnereink számára fontos: 13 üzemük van Németországban, 25 Európában és több mint 70 világszerte. Ez lehetővé teszi számukra, hogy rugalmasabban, innovatívabban és hatékonyabban működjenek a piacokon, mint a nagyvállalatok. Gyártóvállalatok és kereskedelmi partnerek sűrű hálózata a globális SAKRET márkanév alatt egyesítik a licenctulajdonosokat Európa-szerte. A márka erős karizmájából profitálnak, és üzletpolitikájukkal és vállalkozói szabadságukkal teljes mértékben megfelelnek a helyi ügyfelek igényeinek. Ez a hálózat egyedülállóvá teszi őket az európai építőiparban. Valamint biztosítja, hogy közelebb legyenek ügyfeleikhez és igényeikhez.

 

Sakret termékek

Ezt képviselik termékeik: Több mint 800 főtermék az építőipar és a mélyépítés számára, mintegy 8000 változatban, képezi termékválasztékuk alapját. Ezen kívül vannak burkolatfelületekhez, burkolólapokhoz és természetes kőfalazatokhoz, valamint a közlekedési és mélyépítési betonszerkezetek védelmére és javítására szolgáló termékek.

A SAKRET széles választékával hatékonyan tudja támogatni partnereit minden versenyhelyzetben – legyen szó új, gyorsan növekvő vagy telített piacokról. Nemcsak termékeik gazdagsága teszi őket erőssé, hanem a SAKRET termék- és rendszerkínálatának funkcionális és gazdasági teljesítménye is az építőipar és a kereskedelem számára.Licencpartnerek közötti csere.

Ügyesen ötvözik márkaként szerzett szaktudásukat a helyi termelés erősségeivel: A SAKRET licencpartnerei és az egész SAKRET-csoport intenzív tapasztalatcseréből profitál. Egy nagy hálózat részeként a licenctulajdonosok információt cserélnek más együttműködő partnerekkel. A különböző SAKRET munkacsoportok rendszeres, szakszerű találkozói a tudástranszfer révén segítenek abban, hogy a helyi igényekre gyorsan és hozzáértően reagáljanak, és a megrendeléseket know-how-val és szakértelemmel biztosítsák. A SAKRET az egyedi megrendelésekhez nagyon speciális termékigényekhez különböző médiumokat és termékinformációkat is biztosít, beleértve a műszaki leírásokat és receptúrákat.

Ezen az egyedülálló hálózaton keresztül licencvevőik egy egész iparág tapasztalataihoz és know-how-jához férhetnek hozzá. Így olyan megoldásokat kínálnak, amelyek minden regionális sajátosságot figyelembe vesznek, legyen szó építészeti kérdésekről, építési technológiáról vagy jogi követelményekről. Ugyanakkor a hálózat biztosítja a szükséges rugalmasságot a licenceseink számára, hogy szükség esetén új, rendkívüli specifikációkkal rendelkező termékeket fejlesszenek ki.

A SAKRET-nél tudják, hogy csak akkor tudják megtartani és bővíteni erős pozícióikat, ha a sokoldalú termékeket, az erős márkát és a helyi és regionális piacok kiváló ismeretét sikeresen ötvözik hatékony partnerek hálózatában.