SCHIEDEL termékek

Az új kihívások felismerésére és elfogadására való nyitottságuk, valamint a legmodernebb gyártási eljárások képezik vállalkozói sikerük alapját. Mindig is fontos volt számukra, hogy a mindenkori igényekhez optimálisan igazodó, jövőbiztos megoldásokat kínáljanak. Megoldásaik lakó- és kereskedelmi épületekhez, valamint családi házakhoz és társasházakhoz egyaránt alkalmasak. Növelje a lakókomfortot és javítsa az életminőséget kiváló minőségű és innovatív megoldásokkal!

 

Schiedel kerámia kémények

Új épületekhez kínálnak rendkívül energia hatékony kerámiatermékeket. A Schiedel több mint 75 éve van jelen a piacon, a hőszigetelt burkolókövektől kezdve az optimalizált hőelválasztó köveken vagy a környezeti levegőtől független betontömbökön át a padlótól a mennyezetig tartó, dupla falú, kerámiából, mint építőanyagból készült füstgázcsőrendszerekig.

 

Schiedel acél kémények

Az egyfalú és duplafalú rozsdamentes acélrendszerektől a kerámia füstgázvezetékkel való tökéletes szimbiózisig és a multifunkcionális magas és alacsony hőmérsékletű elszívórendszerekig kínáljuk Önnek a megfelelő megoldást. A Schiedel ideális megoldást kínál a legújabb elszívó- és fűtéstechnológiához.

 

Schiedel tűzfűtési rendszerek

A kályha a ház lelke és központja. Az önálló és a környezeti levegőtől független SIRIUS termékcsalád mellett a Schiedel a KINGFIRE nevű, aknába integrált dizájnos kemence-rendszert is kínál. Hatékony, díjnyertes, beltéri levegőtől független és jövőbiztos!

 

Schiedel szellőzőrendszerek

Lakótermi szellőztető rendszereikkel mindig kellemes, friss levegőt kap otthonában. Az LVS légelosztó rendszerüktől a Schiedel KombiAir szabályozott szellőztetésig, szellőztető rendszereikkel mindig kellemes friss levegője lesz saját otthonában.

 

Schiedel termékek

Az Ön életéhez tervezett kémények, kályhák és szellőztetési megoldások. Szakértelemmel és szenvedéllyel készítenek jövőálló kéményeket, kályhákat és szellőztetési megoldásokat, hogy az otthonokba otthonosságot, ipari épületekbe pedig hatékonyságot varázsoljanak. Közel 75 éves piaci tapasztalattal, hosszú élettartamú és hatékony rendszerekkel, intelligens szerelési megoldásokkal és ügyfélbarát kiszolgálással rendelkeznek. A Standard Industries részei, egy globális ipari csoport, amely több mint 80 országban több mint 15 000 alkalmazottat foglalkoztat. A Schiedel mellett a Standard Industries más iparágvezető vállalatokat is magában foglal, mint például a GAF, a BMI Group, a Siplast és az SGI. Fontos vállalati partnerek a 40 North stratégiai befektetési társaságok és a Winter Properties, egy ingatlankezelő és -fejlesztő vállalat.

Felismerték, hogy a kályha a ház szíve, mert növeli a jólétet, összehozza a családokat, és a legfenntarthatóbb módja a lakóterek felmelegítésének. Meggyőződésük, hogy környezetbarát termékek és szolgáltatások nyújtásával jelentősen hozzájárulhatnak az épületek energiahatékonyságához. Arra törekszenek, hogy munkatársaik motiváltsága és szolgáltatásorientáltsága révén hozzáadott értéket nyújtsanak ügyfeleiknek. Szenvedélyünk és szaktudásunk a mindennapi munkánkba áramlik.

Piacvezető pozíciójuk igazolja tudásuk és szakértelmük mélységét, és arra is motiválja Őket, hogy a jövőben tovább bővítsék azt: Gondolkodásuk és cselekvésük mindig értékorientált.Abszolút megbízhatóság és barátságos segítőkészség alapján nyújtanak üzleti csúcsteljesítményt.Nyitott vállalati kultúrájuk képezi munkatársaik munkakapcsolataik alapját, és így hosszú távú szolgáltatásaik alapját is. Tevékenységük középpontjában ügyfeleik és az ő igényeik állnak.

Kiváló minőségű termékekkel, időtálló dizájnnal és maximális energiahatékonysággal növelik a lakókomfortot és az életminőséget, valamint az ingatlanok értékét.

 

KIK ŐK?

  • VÍZIÓ: Vezető szerepet töltenek be a füstelvezető, integrált kályha- és szellőztetési megoldások piacán.
  • KÜLDETÉS: A Schiedel technikailag fejlett, dizájnorientált termékeket hoz létre az életkörülmények javítása érdekében. Több mint 70 éves tapasztalattal rendelkeznek, és megbízható, innovatív, kiváló minőségű, energia hatékony termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek lakó- és nem lakóépületek számára egyaránt. Termékeik biztonságosak és könnyen telepíthetők.
  • HIT: Hisznek abban, hogy a kandalló az otthon szíve, mivel fokozza a jó közérzetet, összehozza a családokat, és ez a legfenntarthatóbb módja annak, hogy meleget hozzon a lakóterekbe. Hisznek abban, hogy környezetbarát termékek és szolgáltatások nyújtásával hozzájárulhatnak az energia hatékony épületekhez. Hisznek abban, hogy ha gondoskodnak az embereikről, akkor végső soron az ügyfeleiket is jobbá tehetik Szenvedélyüket és szakértelmüket minden nap munkába viszik: ez sikerük alapja.