Weber – Megoldások homlokzati és külső fal hőszigeteléséhez

Dekoratív vakolatok, szigetelőhabarcsok, külső hőszigetelő rendszerek, burkolati megoldások. A Weber homlokzati megoldásai új vagy régi homlokzatokat díszítenek, javítanak, védenek, szigetelnek és javítanak. A szempontok, színek és dekorok hatalmas palettája tökéletesen illeszkedik a helyi építészeti stílusokhoz és a nemzeti örökséghez.

 

Az ETICS sokkal többet nyújt annál, minthogy tartós védelmet és díszítést nyújt az épületek homlokzatának. Számos módon javítja az épületek hőteljesítményét is. Aktív szigetelést biztosít azáltal, hogy megakadályozza a hőáramlást a falakon keresztül, valamint az ablakok, ajtók és egyéb nyílások körül.Csökkenti a fűtésből és hűtésből származó energiafogyasztást és CO²-kibocsátást. Megakadályozza a penészesedés kialakulását. Megszünteti a hőhidakat valamint kétirányú hőszigetelést tesz lehetővé meleg és hideg időjárási körülmények között – így a belső terek nyáron hűvösek, télen pedig melegek maradnak.

 

A Weber a helyi hőszigetelési követelményeknek és előírásoknak megfelelő ETICS-rendszerek széles választékát kínálja. Különböző vastagságú, különböző szigetelőlemezekkel, többek között EPS, XPS, ásványgyapot és fenollemezekkel kaphatók, így lehetővé teszik a helyi időjárási viszonyoknak és preferenciáknak megfelelő szigetelési szintek kiválasztását, és úgy vannak kialakítva, hogy a helyi éghajlati viszonyok között is tartósak legyenek.

 

A befejező vakolatok, ragasztók, szigetelőlemezek és tartozékok széles választékát a helyi szokásokhoz és követelményekhez igazítják. Tökéletesek mind új építkezésekhez, mind bármilyen típusú épület felújításához, lakó- és kereskedelmi célokra egyaránt. Végül, a mindent eldöntő befejező simításokhoz a Weber befejező vakolatokat kínál a teljes ásványi habarcsoktól az akril, szilikát és szilikon vizes vakolatokig. A teljes választék a helyi preferenciákhoz igazodó színek és textúrák széles választékában kapható.

 

Weber választék

A Weber homlokzati vakolatok szerkezetek, minták és színek széles választékában kaphatók. Amellett, hogy rendkívül dekoratívak, aktívan segítenek megvédeni az épületeket a külső időjárási viszonyoktól.

Az építészeti megoldások és stílusok sokféleségének kiegészítésére a Weber a helyi megoldások kombinációjának széles és egyedi választékát kínálja:

Tartós színek a nyersanyagok széles választékának és a pigmentek stabilitását és tartósságát biztosító gyártási folyamatnak köszönhetően.

Széles választék a textúrákból és felületképzésekből, a simától a strukturáltig. A felhordási módszerek és eszközökkel kőrakások, fugák, kőhatások, barázdavonalak és még sok más, a kreativitás teljes kiaknázására ösztönző módszereket lehet létrehozni.

 

Weber termékek és alkalmazások széles választéka

 

Az ásványi vakolattól a szintetikus befejező vakolatokig hatalmas termékválasztékot kínálnak, többek között:

  • Monocouche megoldások
  • Vékony és sűrű vakolatok, készre keverve
  • Felhasználásra kész polimer/nedves vakolatok

Vakolataik alkalmasak gépi permetezésre vagy kézi felhordásra, és olyan új lehetőségeket is kínálnak, mint a hűvös pigmentek, biocidmentes vakolatok, erős sötét színek, vízálló dekoratív bevonatok és időjárásálló vakolatok. A termékek és alkalmazások e széles választéka ideális új építkezésekhez, valamint részleges vagy teljes felújítást igénylő épületekhez.

A Weber a régi épületek felújításához az eredeti anyagokhoz hasonló habarcsokat kínál, meghosszabbítva legértékesebb és történelmi homlokzataik tartósságát és szépségét a jövő generációi számára. Ezek a habarcsok a hagyományos módszereket szem előtt tartva megfogalmazott speciális megoldások. Ezek a természetes összetevőkön, például mészen és homokon alapuló habarcsok nem agresszívak és légáteresztőek. A történelmi anyagokkal való kompatibilitásuknak köszönhetően kulcsfontosságú megoldások a kulturális örökségvédelmi hatóságok által jóváhagyott, tekintélyes helyszínek felújításához és tartósságához. Konzisztenciát és hagyományos színpaletta-választékot kínálva lehetővé teszik a restaurátorok számára, hogy az eredeti anyaggal azonos hatást érjenek el.

Büszkék arra, hogy e speciális területen szerzett szakértelmük hírneve lehetővé tette a Weber számára, hogy Európa-szerte izgalmas felújítási projektekben működjön együtt a restaurátorokkal, és a kontinens néhány legrégebbi épületét keltse újra életre.