Salag burkolati profilok

Salag burkolati profilok

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat.

A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására.

Salag padlószegélyek

A Salag padlószegélyek PVC alapanyagból készülnek, melynek köszönhetően rugalmasak és hajlékonyak, így amennyiben a vakolat hullámos, akkor is könnyedén elhelyezhetőek. A finom vonalvezetésnek köszönhetően dekoratív és exkluzív megjelenésűek. Gyártás folyamán a felületüket festik és még további selyemfényű lakkréteget hordanak fel a felületükre. Ez a lakkréteg biztosítja a kész felület karcállóságát és védelmét a felhelyezést követően. Elhelyezésük a Salag cég által gyártott beütő dübellel történik. A padlószegély rendszerek az alábbi színazonos elemekből épülnek fel: belső és külső sarokelem, jobbos és balos végzáró elem, toldó elem, univerzális belső és külső sarokelem, beütő dübel.

Salag burkolatváltó profilok

A Salag ívre hajlítható és fadekoros burkolatváltó profilok speciális, rugalmas, hőre lágyuló PVC-ből készülnek, lakossági felhasználásra fejlesztve. A hajlítható profilok felülete festett és lakkozott, a fa mintázatú profilok felületére fadekor fólia kerül felkasírozásra, az alumínium burkolatváltók felületét eloxálják. A T burkolatváltó profilok finom vonalvezetésének köszönhetően esztétikusan, diszkréten hidalják át a burkolatok csatlakozásait. Használatukat azonos szintű burkolat csatlakozásokhoz javasolják.

Salag csempe- és kerámialapok profiljai

A pozitív PVC élvédők esztétikusan ívelt vagy szögletes élképzéssel zárják le a burkolatok pozitív éleit. A negatív PVC élvédők negatív élképzéssel zárják le a burkolatok belső éleit. A hidegburkolati fémprofilok készülhetnek alumíniumból (natúr, polírozott, matt), rézből, rozsdamentes acélból. Az alumínium hajlítható profilok ívhajlítógép használatával hajlíthatók meg szabályos ívre.

Salag lépcsőprofilok

Az előre beépíthető fém és gumis profilok a barázdált felületükkel kiváló csúszásmentességet biztosítanak, emellett diszkréten lezárják a burkolatok éleit. Az utólagosan beépíthető fém, fadekoros PVC és alu-gumi profilok utólag könnyedén elhelyezhetők.

Salag általános építőipari profilok

A Salag PVC élvédő profilokkal és a hálós élvédőkkel a homlokzati sarkok külső élei alakíthatók ki gletteléskor. A lezáró profilokkal a gipszkarton lemez szabadon álló élei zárhatók le. Elhelyezésük egyszerű és rugalmas.

Salag bútorprofilok

A munkalap szegély profilok végleges megoldást biztosítanak a munkalap és csempe találkozásának lezárására és a víz elvezetésére. Az eloxált alumínium lezáró profilok konyhai munkalapok szabadon álló végeinek lezárásához biztosítanak megoldást. A Salag lábazati profilokkal könnyedén kialakítható a konyhabútorok alsó lábazati lezárása. Ajánlott külön lábon álló fürdőszobai bútorok és konyha szekrények beépítésekor. A vízzáró lábazati profilok megakadályozzák a nedvesség felszívódását a burkolat felől. A bútor padlóval érintkező éleit védik a padlóra kerülő víztől. A bútorlap élzárókkal könnyedén lezárhatóak a bútorlapok élei. A termékek rendkívül tartósak és időtállóak.

Salag installációs profilok

A Salag installációs szegélyek rendszere a vakolaton kívül vezetendő elektromos, telefon-információs és más vezetékek elhelyezését segíti. Ajánlott a beltéri felhasználása, mivel biztosítja a kábelezés mechanikai védelmét, valamint megkönnyíti az elektromos vezetékek cseréjét, korszerűsítését.

Új sarokelemek szálcsiszolt és kőhatású porszórt profilokhoz

Termékújdonság: A szálcsiszolt és a kőhatású porszórt profilokhoz már a hozzá illő sarokelem is elérhető a Márka-Mix termékpalettájában.

  • szálcsiszolt Q profilok közül 2 színhez: vörösréz és pezsgő
  • a kőhatású porszórt Q profilok közül pedig 6 színhez: oxid vörös, beige, homok, cement szürke, fekete szürke és antracit már elérhető a sarokelem.