Szigetelés az ajtók és ablakok körül

Jó szigetelést szeretne az ajtók és az ablakok körül? A Soudal Genius Gun ajtó- és ablakszigetelő habbal semmi sem lehet egyszerűbb.

 

Mire lesz szüksége?

  • Egy vágógép
  • Egy szórófejes flakon tiszta vízzel
  • Kesztyű
  • Védőszemüveg

 

Szigetelés lépésről lépésre

  1. Tisztítsa meg a falat az ablak vagy az ajtó körül

Távolítsa el a port, a zsírt és a szennyeződéseket.

 

  1. Nedvesítse meg a felületeket

Nedvesítse meg a falat és az ablak- vagy ajtófélfát a vízpermettel, hogy a hab jobban tapadjon a felületekre.

 

  1. Rázza meg erőteljesen a szórófejet

Vegye fel a kesztyűt (a fedél belsejében található) és a védőszemüveget. Rázza a kannát 20 másodpercig. Hajtsa ki a fúvókát úgy, hogy az egyenes legyen.

 

  1. Töltse meg az ablak vagy az ajtó és a fal közötti nyílást

Tartsa a kannát fejjel lefelé, és húzza meg a ravaszt, hogy a Genius Gun ablak- és ajtószigetelő habot az ablak- vagy az ajtófélfa és a fal közé juttassa. Töltse ki a nyílást körülbelül 65%-ban, mivel a hab tovább tágul. Nagy területet kell kitöltenie? Rendszeresen rázza fel a szórófejet és nedvesítse meg a rétegek között. Hagyja megszáradni, és vágja le a felesleges habot.

Tipp:

A Genius Gun rendszernek köszönhetően tökéletes tapadást biztosít. A pontos adagolásnak köszönhetően tisztán dolgozhat, ami csökkenti a habfogyasztást.

A Genius Gun hab az első használat után akár 6 hétig is újra felhasználható. A Genius Gun ablak- és ajtószigetelő hab kevesebb mint 1% izocianát monomert tartalmaz. Ha azonban 0% izocianátokat tartalmazó habot szeretne, válassza a Genius Gun szigetelőhabot 0% izocianátokkal.

Ha beltérben van, mindenképpen szellőztesse ki a helyiséget, hogy a hajtóanyagok távozni tudjanak.

A felesleges poliuretánhabot Soudal habtisztítóval távolítsa el.

 

Praktikus tanácsok:

A szétterjedt és megszilárdult poliuretánhab csak mechanikusan (csiszolással) távolítható el. Nem porózus felületeken először puhítsa fel a habot Soudal PU eltávolítóval.

A Soudal Isolation Ultra műszaki adatlapja és minden információ a Soudal Isolation Ultra felhasználásáról, eltarthatóságáról és összetételéről a termék oldalán található.