Tetők és ereszcsatornák javítása és tömítése

Egy esős nap után felfedezi, hogy ereszcsatornája szivárog? Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan javíthatók könnyedén a lyukas ereszcsatornák a lehető leggyorsabban.

 

Mire lesz szüksége?

  • egy vágógép
  • egy kefe
  • egy rongy

 

A javítás lépésről lépésre

  1. Tisztítsa meg az ereszcsatornát, és hagyja megszáradni

Távolítson el minden szennyeződést, zsírt és port. Használjon durva kefét és szükség esetén rongyot. Távolítsa el a festéktermék minden nyomát. A Soudagum Hydro nem használható vizes felületen.

 

  1. A Soudagum Hydro felhordása

A termék használata előtt vegyen fel kesztyűt. Nyissa ki a Soudagum Hydro zsákját egy vágóeszközzel. Öntse a folyékony terméket a mellékelt dobozba.

 

  1. Kezdje el a termék és a megerősítő membrán felhordását.

Terítse el a termék első rétegét a repedésen. A terméket legalább 1 mm vastagságban kell felvinni. Ezután használja a Soudatextile nem szőtt geotextil membránt további megerősítésként. Fektesse az első réteg tetejére, amíg az még nedves. Javasoljuk, hogy vágjon egy csíkot a repedés méretének megfelelően. Ezt követően javasoljuk, hogy a Soudatextil membránra egy második, legalább 1 mm vastagságú Soudagum Hydro réteget vigyen fel.

 

  1. Elvégzett javítás

A javítás a termék használata után 2 órával vízhatlan.

Tipp:

A Soudagum Hydro a Soudal felülettisztítóval eltávolítható, amíg meg nem szárad. A kikeményedett anyagot csak mechanikusan lehet eltávolítani.

A műszaki adatlap és a Soudagum Hydro felhasználására, eltarthatóságára és összetételére vonatkozó összes információ a termék oldalán található.