Talajvédelem geotextíliával

A környezet védelme érdekében a PUM olyan geotextíliát fejlesztett ki, amely minden típusú talajhoz igazítható. Az AQUA’PUM kiszűri a szennyeződéseket, védi a talajt és támogatja a fenntartható háztervezést.

Tekintettel arra, hogy a víz ritka és törékeny természeti erőforrás és kincs, a városiasodás és tömeges házépítés, városfejlesztés súlyosbítja a talajszennyezést a vízáteresztő felületekről lefolyó esővízben található mikroszennyező anyagok miatt. Ezért fejlesztette ki a PUM az AQUA’PUM-ot, egy olyan megoldást, amely a talajba beszivárgó csapadékot szennyeződésmentesíti.

Az AQUA’PUM geotextília kielégíti az igényeket: egyszerre stabilizálja a talajt és kezeli az esővizet, segíti a vízelvezetést. Ez a megoldás, amely csak szénhidrogének jelenlétében aktiválódik, legalább 50 éves élettartammal rendelkezik, nem igényel karbantartást vagy eljárásváltoztatást, és kompatibilis minden beépítési tervvel. 

Az AQUA’PUM két méretben (2,8m x 100m és 5,6m x 100m) kapható. Segít a környezet és a biológiai sokféleség védelmében, összhangban a PUM által már elérhető talaj „vízmentesítő” megoldásokkal.