Terrán tetőfelújítás

A tetőfelújítás vagy építés nagyszabású beruházás, mind az anyagok, mind a kivitelezés tekintetében, ezért fontos a gondos tervezés. Nem elég minőségi anyagokat választani, pontosan tudnia kell, hogy mire lesz szüksége és, hogy az mennyibe fog kerülni. A Terránra ebben is számíthat, hiszen könnyen ki tudja számolni, az online kalkulátorral, hogy megközelítőleg milyen összeggel kell számolni a felújítás során.

 

Terrán tetőfelújítás ára

Egy otthon építése vagy felújítása minden bizonnyal egyre költségesebb dolog, így érthető, hogy szeretnénk tudni, mennyibe fog kerülni az új tetőnk, mielőtt eldöntenénk, hogy most kezdjünk bele, vagy inkább még spóroljunk egy kicsit. A Terrán tetőkalkulátora villámgyorsan megmutatja, hogy körülbelül mennyibe kerül egy új tetőfedés anyagköltsége. Csak a tető formáját, dőlésszögét, méretét, a kiválasztott cserepeket és a felületkezelését kell megadnia, és az algoritmus kiszámítja a bruttó árat, amely nem csak az alapcserepeket, hanem a kiegészítő cserepeket, a tetőfedőlemezt, a tetőhajlásszöget, a hóvédőt, az ereszszellőztetést és a kiszállítást is tartalmazza. Ha pedig még nem döntött a cserép típusáról, a kalkulátor segítségével összehasonlíthatja a számításokat, hogy segítsen a döntésben. Érdemes minden lehetőséget megnézni, hiszen a megfelelő minőségű tető hatalmas szerepet játszik otthonunk hő megtartásában és a külső esztétikusságában is.

 

Terrán tetőfelújítás költségek

Laikusként nem könnyű kiszámolni, hogy mennyi cserepet és egyéb tetőfedő anyagot kell rendelni. Sok kellemetlenséget okozhat, ha az építkezés közben derül ki, hogy elfogyott valami, vagy esetleg teljesen megfeledkezett róla, így a munka elakad. Ugyanilyen bosszantó, ha a befejezés után derül ki, hogy több raklapnyi felesleges anyag maradt meg. A Terrán szakemberei díjmentesen elkészítik a részletes, személyre szabott anyagszükséglet-számítást, így Önnek nem kell aggódnia emiatt. Önnek nem kell mást tennie csak elküldeni a rendelkezésre álló tetőterveket vagy rajzokat, méreteket, a tetőfedéssel kapcsolatos elképzeléseit, az Ön által választott Terrán tetőcserép típusát és színét, és mérnök-tanácsadó kiszámítja a szakszerű kivitelezéshez szükséges elemek (alapcserép, szellőzőcserép, kúpcserép stb.) és ajánlott kiegészítők (alátétlemez, viharkapocs, hófogó stb.) mennyiségét és árát. A lista tartalmazni fogja a Terran tetőrendszerhez tartozó összes kiegészítő elemet is, így szakértőinkkel konzultálva minden igényére megoldást találhat. Anyagszükséglet-számítás a tetőfedéshez szükséges anyagok pontos mennyiségének meghatározásához.

 

Terrán tető és a levegő

A Terrán ugyanolyan fontosnak tartja a fejlesztéseket és a folyamatos fejlődést is, ezzel elérve azt, hogy ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek minden esetben megfeleljenek. Ezt szem előtt tartva a közelmúltban áttervezték szellőzőcserepeiket, hogy jobban illeszkedjenek a tető síkjához, így tisztább, egységesebb összképet kaphatunk. Az új szellőzőmegoldással az anyagkövetelmények is megváltoztak, ezért nagyon fontos, hogy kétszer is ellenőrizze, hogy elegendő szellőzőcserepet rendel-e a tető szellőzésének biztosításához. A Rundo, Zenit és Synus szellőzőcserepek esetében a gyártó ajánlása szarufatávolságonként 3 cserép, míg a Danubia, Coppo és Renova Plus családok esetében a szarufatávolságonként 6 cserép az ajánlott.

 

Terrán napelemes tető?

Akár új tetőt épít, akár meglévő tető felújítását tervezi, érdemes megfontolnia napelemes rendszer telepítését. A napenergia hasznosításával egyszerre csökkentheti villanyszámláit és szén-dioxid-kibocsátását. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy az óriási napelemek eltakarják gyönyörű új tetőszerkezetét, és elrontják háza általános megjelenését. A Terrán Generon napelemes cserép a tetőfedésbe integrálva környezetbarát áramot biztosít.

 

A Terrán napelemes tetőcserép költsége

Ha kíváncsi, mennyibe kerülne ez az esztétikus, kompromisszumok nélküli napelemes technológia, néhány kattintással megtudhatja. A legfontosabb adatok (a tető hajlásszöge és tájolása, a havi villanyszámlája vagy éves áramfogyasztása, a kiválasztott inverter típusa) megadása után bátran keresheti a terrán munkatársait.