Tetőbe integrált fotovoltaikus rendszer

Egy új, tetőbe integrált fotovoltaikus rendszerrel a CREATON mostantól Ausztriában is különösen gazdaságos megoldást kínál az ingatlantulajdonosoknak a napenergia-termelésre.  

 

Lehetőség a tetőfedőknek  

A CREATON új tetőbe integrált fotovoltaikus rendszere egyszerű és vizuálisan is tetszetős lehetőséget kínál a fotovoltaika tetőn történő alkalmazására. A tetőfedő szakmunkások számára a rendszer nagy lehetőséget jelent, mivel széleskörű elektronikai ismeretek nélkül telepíthető. A tetőn a maximális feszültség 230 volt, a rendszer a közönséges háztartási készülékek feszültségi ligájában játszik.

 

A rendszer mérete teljesen rugalmasan megválasztható: A moduláris koncepciónak köszönhetően a rendszer igény szerint méretezhető, és a CREATON összes agyagcseréphez és beton tetőcseréphez illeszkedik. Németországban a rendszert már több mint egy éve telepítik a tetőkre. A tetőfedők körében tapasztalható nagyfokú elfogadottság a rendszer problémamentes kezeléséről szól. Így sok tetőfedő már most kihasználja a lehetőséget, hogy értékes kiegészítő üzletet generáljon.

 

A telepítés egyszerű. Az előregyártott elemek optimálisan illeszkednek egymáshoz, és a kattintós rendszer úgy van kialakítva, hogy egyetlen csatlakozást sem lehet rosszul behelyezni. Az aggodalmak, hogy valamit elrontunk, ezért teljesen alaptalanok: A tetőbe integrált fotovoltaikus rendszer első alkalommal történő telepítését a CREATON alkalmazás-technikusa kíséri, így a munka gyorsan halad, és minden kérdés azonnal tisztázható.  

 

Esztétikus tetőfelületek 

Az új tetőbe integrált PV-rendszert alacsony beszerzési és telepítési költségek jellemzik, így az egy- és kétlakásos házak nagyobb tetőfelületein is alkalmazható. A fekete PV-modulok a tetőbe integrálhatók, így egységes esztétikus tetőfelületet biztosítanak.

 

Minden alkatrész optimálisan illeszkedik egymáshoz, a javítás és csere esetén is könnyen hozzáférhető. A rendszer szoftverének távfrissítése, az integrált energiagazdálkodás és a valós idejű felügyelet különösen ügyfélbaráttá teszi a rendszert.  

 

Hosszú garanciális időszakok 

A tetőfedő vállalkozó óriási előnyre számíthat a telepítés során: A telepítés egyszerű, és a tetőn végzett munkákhoz nélkülözhető a villanyszerelő támogatása. Ő gondoskodik utána a házban a megfelelő bekötésről.

 

A PV-rendszer telepítése hosszú távon is biztonságos. A Sonnenstromfabrik partnercég teljesítménygaranciája a PV-modulokra 25 évig érvényes. A 25 éves termékgarancia vonatkozik az Enphase mikroinvertereire is, amelyek már milliószor használtak és bizonyítottak. A garancia az inverter cseréje esetén felmerülő költségekre vonatkozik.