Új termékek a tetőcserepek piacán: Generon RED és Zenit Max

Az új évet egy új termékkel köszöntjük: a Generon napelemes tetőcserép piros változatával, a Generon RED-del!

A sötét színű tetőcserepek népszerűek a tetőépítők körében, és a Generon szolár tetőcserép tökéletesen illeszkedik ebbe a színvilágba. A legnépszerűbb tetőcserép azonban még mindig a hagyományosabb színekhez – a téglavörös és a vörös különböző árnyalataihoz – kapcsolódik. Azok számára, akik a klasszikusabb színeket kedvelik, örömmel jelentjük be a Generon RED, a piros napelemes tetőcserép születését!

A Generon RED homogén felületet hoz létre a Terrán tetőcserepek vörös tónusaival, energiatermelő funkciót adva a tetőnek, miközben megőrzi a hagyományos megjelenést. Ez azt jelenti, hogy a korábbi fekete Generon DARK mellett immár piros színben, Generon RED színben is elérhető a napelemes tetőfedő rendszer.

A Generon Red azonban nem csak színében jelent újdonságot. Továbbfejlesztett bevonattal készül, amely meghosszabbítja a termék élettartamát. A fekete és piros színben is kapható Generon napelemes tetőrendszer továbbra is csak a Rundóval és a megújult Zenittel, új nevén Zenit Max-szal kompatibilis.

 

Íme a továbbfejlesztett Zenit Max, a Generon RED tökéletes társa.

Népszerű Zenit terméket továbbfejlesztették, és mostantól Zenit Max néven fut. A Zenit Max esetében, akárcsak a Generon DARK és RED napelemes tetőcserepeknél, a vízelvezető csatorna a szemközti bal oldalon található, és a cserép teljes hosszában végigfut. Ez megnöveli a Zenit Max tetőcserép fedési hosszát, lehetővé téve számunkra, hogy ugyanazt a 10 db/Nm anyagszükségletet érjük el, mint a hullámos termékek esetében, ugyanakkor csökkentve a minimális átfedést.

A Terrán termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!