Új termékkel bővült az ipari spray kínálat

Új termék a piacon: megjelent a United Sprays Réz paszta spray

A Koelner ipari spray termékcsaládja új taggal bővült, az United Sprays Réz paszta spray-vel. A termék 400ml-es kiszerelésben érhető el, és ideális megoldást jelent a rézfelületek tisztítására és karbantartására.

A termékleírás szerint a Koelner Réz paszta spray tisztítja és fényesíti a rézfelületeket, miközben kiváló védelmet nyújt a korrózió ellen. A réz egy különleges anyag, ami szép fényét a korrózió miatt gyorsan elveszíti. A rézfelületek tisztítása és karbantartása kulcsfontosságú ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizzük az eredeti fényét. A Koelner Réz paszta spray erre a célra kínál megoldást, ami könnyen és gyorsan alkalmazható, és ami kiváló tisztító- és fényesítő hatással rendelkezik.

A spray könnyen használható, a felületre rá lehet permetezni és aztán letörölni, ami után a felület fényes és tiszta lesz. A termék alkalmas rézlemezek, csempék, csaptelepek, konyhai eszközök, rézdíszek és egyéb réztárgyak tisztítására.

A termék tulajdonságai között említhetjük, hogy kiváló tisztító- és fényesítő hatása van, könnyen használható, gyorsan és egyszerűen alkalmazható, védi a felületet a korróziótól, és kiváló minőségű.

Az alkalmazás során a felületet alaposan meg kell tisztítani, majd a spray-t rá kell permetezni a felületre. Aztán érdemes letörölni a felületet, hogy a tisztító- és fényesítő hatás teljes legyen. A termék használata után a felület fényes és tiszta lesz.

Az United Sprays Réz paszta spray egy kiváló minőségű termék, ami ideális megoldást jelent a rézfelületek tisztítására és karbantartására. A könnyű használhatóság, a gyors és egyszerű alkalmazás és a kiváló tisztító- és fényesítő hatás miatt ajánljuk mindenkinek, aki rézfelületekkel dolgozik.