Vakolathabarcs belső és külső használatra

Univerzális finom szemcséjű vakolat vékonyrétegű vakolatként, modellező vakolatként vagy javító- és felújító vakolatként való felhasználásra, megerősítéssel és anélkül.

A SAKRET Marble Fine Filler MFS egy nagyon finom mész- és cementkötésű, műgyantával módosított és mikroszálerősítésű vakolathabarcs belső és külső használatra. A töltővakolat ragyogó fehér vagy többféle színben is kapható, és dekoratív felületet hoz létre. Simítható, nemezelhető és szabad szerkezetekben is modellezhető.

Alkalmazási területei befejező vakolatként a sima vagy modellezett vakolat készítése utólagos színkialakítással, vékonyrétegű befejező vakolat készítése sík téglákon vagy belső szigetelőlemezeken, illetve ásványi és műgyanta kötésű vakolatok átdolgozására is jó.

A megfelelő erősítőhálóval történő megerősítéshez a SAKRET Márvány Finomkitöltő MFS használható például régi vakolat és új vakolat fölött, erősen szigetelő falazatokon. Emellett univerzális és felújítási töltőanyag.

A SAKRET Marble Fine Filler MFS nedves és vizes helyiségekbe is alkalmas, valamint kerámiacsempékkel és -lapokkal burkolható.

A SAKRET Marble Fine Filler MFS feldolgozása kézzel vagy géppel történik, és szinte minden aljzaton alapozó nélkül használható. A felületek a megfelelő szerszámokkal filcelhetők, simíthatók vagy modellezhetők.