VELUX lapos tetőtéri ablakok

Mi a VELUX potenciál? Az, amikor a plusz tér egy extra különleges térré alakul át, kívül és belül egyaránt.

 

A lapostetős ablakok és általában a lapostetős anyagok is nagyon hosszú utat tettek meg azóta, hogy az emberek aggódtak a kinézetük miatt, vagy amiatt, hogy beáznak-e. Ma már egyre többen választják a lapos tetőket és lapos tetőablakokat a bővítéseknél, hogy maximalizálják a rendelkezésre álló teret otthonukban.

 

Kívülről építkezve behozni a külsőt

Egy lapos tetős bővítéssel sokkal tágasabbnak érezhetjük otthonunkat ugyanakkor azonban a kertbe való kiterjesztés azt jelenti, hogy a napfény forrása távolabb kerül a házától. A VELUX lapos tetőtéri ablakokkal mélyebbre hozhatjuk a napfényt otthonunkban! Így a helyiség nagyobbnak és barátságosabbnak érezhető a sok természetes fénnyel. A tetőablakok egész évben beengedik a napfényt, ami nagy különbséget jelenthet abban, hogy hogyan érezzük magunkat egy térben.

 

Lapos tetőtéri ablakok és kétszárnyú ajtók – együttesen még több napfényt biztosítanak

A kétszárnyú és teraszajtók remekül mutatnak. Elegendő napfényt tudnak behozni, mivel távolabb vannak az eredeti helyiségtől, így a természetes napfény még a kevésbé fényesebb napokon is be tud hatolni az otthonunkba. A lapos tetős ablakok több napfényt juttatnak olyan helyiségekbe, amelyeket a kétszárnyú ablakok egyszerűen nem érnek el. Így együtt használva tökéletesen kiegészítik egymást. Ami azt jelenti, hogy élvezheti a nagyobb tér és a több napfény érzését. Mindig jó ötlet, ha a lehető legkorábban beszél a beépítőjével arról, hogy a bővítési terveihez mekkora üvegezéssel kell számolnia. A megfelelő számú, típusú és méretű ablakok beépítésével elérheti, hogy az új térben megfelelő mennyiségű napfényt kapjon – és megfelelően kiaknázhatja a bővítésben rejlő lehetőségeket. Az üvegezési lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, így megtalálhatja a megfelelőt a bővítéshez, és több vagy nagyobb tetőablak beépítése segít maximalizálni a napfényt.

 

VELUX ívelt üveg tetőablakok – jobban néz ki, jobban teljesít, és jobb kilátást nyújt

A forradalmi VELUX ívelt üveg tetőablak a világ első ívelt üveggel ellátott lapos tetőablaka. Olyan innovatív technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi az eső lefolyását, megakadályozva, hogy a víz összegyűljön vagy elszínezze az üveget. Ívelt üveg tetőablakok tökéletesek lapos tetőbővítésekhez, mivel 0-15°-on belül bármilyen tetővel kompatibilisek. A lenyűgöző, széltől-peremig tartó üveg kialakításnak köszönhetően a bővítmény kívülről nagyszerűen néz ki, belül pedig világosabbnál is világosabb.