VELUX redőnyök felszerelése könnyebb, mint gondolná

Az eredeti VELUX redőnyök felszerelése 15 perc alatt elvégezhető

A VELUX redőnyök felszerelése nem igényel mérést, vágást, vágást vagy extra szerszámokat. Tökéletes illeszkedésre készültek, és minden szükséges tartozékot tartalmaz a doboz.

 

Nincs szükség vágásra vagy trimmelésre

– csak kattintson rá A VELUX tetőablakai előre beszerelt rögzítőkonzolokat tartalmaznak a redőnyök számára. Egyszerűen kattintson az eredeti VELUX árnyékolóra, és illessze hozzá a mellékelt oldalsó csatornákat.

 

Nincs szükség mérésre

A tetőablak típusát és méretét a tetőablak szárnyán találja meg – a hogyanot az 50. oldalon találja. Ezután biztos lehet benne, hogy új redőnye tökéletesen illeszkedik tetőablakához, anélkül, hogy méréseket kellene végeznie.

Könnyedén lecserélheti régi redőnyeit Egyszerűen lecserélheti a megfáradt redőnyöket a VELUX új redőnyeire. Továbbra is rendelhet olyan redőnyöket, amelyek szinte minden VELUX tetőablak-generációhoz illeszkednek.

 

Áttetsző redőny

Fénytompítást és magánéletet biztosít. Tökéletes nappalikba, irodákba és játszószobákba.

 • Fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsó csatornákkal kapható – a fehér oldalsó csatornák megrendeléséhez egyszerűen adja hozzá a WL szót a termékkód végéhez.
 • Kézi, hálózati vagy napelemes működtetéssel kapható

 

Sötétítő redőny

 • Minden fényt kizár, nappal és éjszaka egyaránt. Tökéletes hálószobákba.
 • A szövet teljes elsötétítést biztosít
 • Fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsó csatornákkal kapható – a fehér oldalsó csatornák megrendeléséhez egyszerűen adja hozzá a termékkód végéhez a WL szót – Kézi, hálózati vagy napelemes működtetéssel kapható.

 

A Colour by You kollekcióban több ezer szín közül választhat, hogy megalkossa a tökéletes, a belső térhez illő redőnyt. Inspirálódjon a veluxblindsdirect.co.uk oldalon található színszemélyre szabó eszközünkkel A Colour by You kollekció elérhető fényáteresztő redőnyök, sötétítő redőnyök és duo sötétítő redőnyök számára – mind fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsó csatornákkal.

 

Duo sötétítő redőny

Egy sötétítő redőny és egy fényáteresztő pliszé redőny egyben. Mindkét világból a legjobbat kínálja – sötétítés éjszaka és lágyan szórt fény nappal.

 • Kétféleképpen szabályozhatja a fényt egyetlen megoldással – sötétítse el a szobát vagy lágyítsa a bejövő fényt.
 • Válasszon bármilyen színű sötétítő redőnyt fehér pliszérollóval (1016) kombinálva – Fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsó csatornákkal kapható – a fehér oldalsó csatornák megrendeléséhez egyszerűen adja hozzá a WL szót a termékkód végéhez.
 • Kézi működtetéssel kapható

 

Gyermekkollekció

A legnagyobb kalandok egy jó alvással kezdődnek. A sötétítő redőnyök és duo sötétítő redőnyök inspiráló és vidám, gyermekszobákba készült kivitelben kaphatók. Sötétítő redőny

 • A szövet teljes elsötétítést biztosít
 • Fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsó csatornákkal kapható – a fehér oldalsó csatornák megrendeléséhez egyszerűen adja hozzá a WL szót a termékkód végéhez.
 • Kézi működtetéssel kapható Duo sötétítő redőny
 • Kétféleképpen szabályozhatja a fényt egy megoldással – sötétítse el a szobát vagy tompítsa a bejövő fényt – Válassza a Childrens’ Collection bármelyik sötétítő rolóját fehér pliszérolóval kombinálva (1016).
 • Fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsó csatornákkal kapható – a fehér oldalsó csatornák megrendeléséhez egyszerűen adja hozzá a WL szót a termékkód végéhez – Kézi működtetéssel kapható.