Wifi-s termosztát

Smarther 2 Netatmo – Wifi-s termosztát

A Smarther Netatmo intelligens termosztát folyamatosan figyeli és szabályozza az otthonod hőmérsékletét a te időbeosztásodnak megfelelően. A Legrand Home + Control alkalmazásnak és a hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűen beállíthatja az intelligens hőmérséklet-szabályozást otthonában bárhonnan bármikor.

 

Mit tud egy intelligens termosztát?

A „Smarther Netatmo” intelligens termosztát és a hozzá tartozó alkalmazás együtt lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje, pontosan beállítsa és programozza otthonában a hőmérsékletet.

A Smarther a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően távolról is programozható és vezérelhető; a szobában mért hőmérsékletet és páratartalmat is megjelenítheti. A kívánt hőmérséklet és a „Boost” funkció a készülékről is beállítható az érintőgombok segítségével. A „Boost” funkció a mért és programozott hőmérséklettől függetlenül korlátozott időre (30, 60 vagy 90 perc) aktiválja a fűtő/hűtő rendszert.

A „Smarther Netatmo” termosztát „Netatmo intelligens radiátorszelepekkel” is párosítható. A „Netatmo smart radiátorszelepekkel” való kompatibilitásának köszönhetően a maximális kényelem érdekében a ház minden helyiségében eltérő hőmérsékletet állíthat be.

A „Smarther Netatmo” a Google, az Amazon Alexa és az Apple Home Kit hangasszisztensek segítségével is vezérelhető. Egyetlen alkalmazáson keresztül akár több termosztátot is vezérelhet egy otthonban, vagy virtuális otthonokban több helyiséget is megadhat, ami akkor is hasznos, ha több termosztátja vagy további Netatmo radiátorszelepek vannak.

 

Az alkalmazás használata

  • Szabályozhatja otthona hőmérsékletét és páratartalmát
  • A termosztátokat több okostelefonról és különböző felhasználói fiókokból is elérheti
  • Termosztátokat vezérelhet egy otthonon belül vagy több otthonban is
  • A Smarther Netatmo csatlakoztatható a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekhez (Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home)

 

Boost funkció:

Boost funkció, amely a fűtést vagy hűtést egy adott időtartamra aktiválja, függetlenül a beállított időbeosztástól és a helyiség hőmérsékletétől. A „Boost” üzemmód nem pazarolja az energiát, mivel biztos lehet benne, hogy a fűtés vagy hűtés akkor van bekapcsolva, amikor szeretné. A boost ciklus végén a fűtési vagy hűtési rendszer kikapcsol.

 

A termosztátok kezelése:

Egyetlen felhasználói fiókból több készülék is vezérelhető lakóhelyen belül vagy akár több lakásban:

– Több termosztát egy lakáson belül (zónás rendszer).

– Több termosztát különböző lakóhelyeken (társasház, nyaraló stb.).

 

Távoli hozzáférés:

Bármikor hozzáférhet és szabályozhatja otthonát, módosítsa a hőmérsékletet vagy a beállított programot. A „Távoli” és a „Frost Guard” funkciók a beállított programtól függetlenül aktiválhatók. Az alkalmazással lehetősége van arra, hogy mindig ellenőrzés alatt tartsa a fogyasztást, figyelemmel kísérje a hőmérsékletet (mért és beállított hőmérséklet) és az aktív fűtési időt.